-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arena Motor Show“ grįžta į „Žalgirio“ areną

Trečius metus iš eilės Kauno „Žalgirio“ areną užpildys automobilių sporto entuziastai – balandžio 12-tą dieną čia nuaidės „Arena Motor Show 2015“. Geriausiai žinomas dėl vienintelio Europoje kasmet vykstančio vidaus šonaslydžio pasirodymo, šiemet renginys žada augti ir kiek keisti savo konceptą.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Šie metai Lietuvos „driftui“ yra ribiniai – po nuoseklaus darbo su sportininkais ir renginių organizatoriais, mes galime drąsiai teigti, jog esame pasiruošę priimti užsienio svečius ir jiems parodyti, jog esame ne tik krepšinio šalis“, - situaciją pristatė vienas renginio organizatorių Antanas Kyguolis. 

„Patobulėję dalyviai, jų technika, itin greitos „Autoplius“ Lietuvos „drifto“ čempionato trasos jau byloja apie laukiantį itin stiprų sezoną, tad „Arena Motor Show“ taps tarsi kelrodžiu užsienio pilotams, indikuojantis, ko jie gali tikėtis iš mūsų.“

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Renginio akimirkos

„Lietuva prieš Europą“ – būtent tokiu principu vyks „Arena Motor Show“. Aštuonių šalies šoninio slydimo asų rinktinė pasitiks aštuonis itin stiprius kviestinius svečius iš Europos ir, suporuoti burtų pagalba „LT vs. EU“ principu, „Žalgirio“ arenos svečiams demonstruos aukščiausio lygio kovas ne tik dėl viliojančio 4 000 eurų prizinio fondo, bet ir dėl šalies garbės. 

Kartu su Lietuvos „drifto“ rinktine į areną pademonstruoti geriausių lietuviškų autosporto „produktų“ bus pakviesti ir šalies konstruktoriai. Nuo aerodinamikos elementais apkarstytų žiedinių lenktynių bolidų iki bekelės monstrų, nuo ralio greičiausiųjų iki Lietuvos vardą pastoviai garsinančių inžinerijos stebuklų. Dalis šių Lietuvoje gimusių kūrinių bus eksponuojami visų susidomėjusiųjų smalsumui patenkinti, o renginio metu kartu su savo pilotais išriedės ir ant arenos betono.

„Lietuva ilgus metus demonstravo, jog gali lyderiauti techninėse sporto šakose – taip buvo sovietmečiu, tai atgimsta ir dabar. „Arena Motor Show“ metu norime parodyti, jog tautiečiai tikrai gali sukurti, bei, be abejo, pilotuoti įvairiausią techniką, niekuo nenusileisdami užsienio svečiams. Tokių pavyzdžių turime ne vieną, tad laikas jiems išvysti dienos šviesą“, - renginio koncepto detalėmis dalinosi gerai žinomas senosios šonaslydžio kartos atstovas Darius Balys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius