Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynės – R3000 klasėje nesibaigia avarijos

Kačerginės „Nemuno žiedą“ skalaujantis lietus vis nerimsta. Antrojo RACE važiavimo metu trasoje ir toliau slidinėjo automobiliai, o R3000 klasėje neišvengta ir avarijos.
„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynių akimirkos
„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynių akimirkos / Organizatorių nuotr.

Antrojo RACE važiavimo metu R1600/R2000 klasėje pirąsias vietas dalinasi „Honda Civic“ vairuotojai. Čia ir vėl geriausiai pasirodė Karolis Gedgaudas. Pirmojo važiavimo metu avariją patyręs Julius Skirmantas susitvarkė apgadintą „Hondą“ ir antrojo važiavimo metu atvažiavo antras. Trečias finišavo Eugenijus Dusevičius.

R3000 klasėje avarijos nepavyko išvengti Vaidotui Mitkui. Stadiono posūkyje slysti pradėjęs jo vairuojamas BMW E36 apsisuko ir kliudė Manto Matukaičio BMW. Pastarasis lenktynininkas po kontakto su V.Mitkumi rėžėsi į atitvarus.

V.Mitkus pasakojo, kad kalta buvo ne tik šlapia kelio danga, bet ir per didelis greitis.

„Pradėjau slysti, automobilis apsisuko ir trenkėsi į Matukaičio BMW dureles. Po lenktynių atsiprašiau Manto. Mano automobilis didesnių techninių gedimų nepatyrė, aplamdytas tik automobilio galas“, – aiškino V.Mitkus.

Pats M.Matukaitis pasakojo, kad jo automobilis nukentėjo kiek rimčiau, apgadintas ne tik kėbulas, bet ir pakito ratų geometrija.

VIDEO: „Autoplius.lt Fast Lap 2018“: trečiojo etapo akimirkos

Šioje klasėje lyderiauja BMW automobiliai. Pirmas atvažiavo Mark Los, antras – Marius Survilas, trečią vietą užėmė Virginijus Gelžinis.

Pirmajame R3000+ klasės važiavime lyderiavęs Arūnas Gečiauskas antrą kartą nestartavo. Tad paskelbus startą inirtinga kova užvirė tarp Ramūno Čapkausko ir Pauliaus Reiso. Visgi, R.Čapkauskui pavyko aplenkti pagrindinį savo varžovą ir jis finišavo pirmas. Antras liko P.Reisas, trečias atvažiavo Edvinas Einikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius