Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 06 27 /14:21

Benediktas Vanagas Italijoje sėkmingai varžosi su lyderiais

Benediktas Vanagas vakar duotą pažadą maksimaliai įdarbinti „Toytota Hilux” bolidą ir lenkti varžovus ištęsėjo. Iš penkioliktos pozicijos antrajame „Italian Baja“ greičio ruože startavęs „General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ ekipažas 101 kilometro distanciją įveikė per 1 valandą 2 minutes 17 sekundčių ir užėmė aštuntąją poziciją.
Benediktas Vanagas Italijoje sėkmingai varžosi su lyderiais.
Benediktas Vanagas Italijoje sėkmingai varžosi su lyderiais. / Edgaro Buiko nuotr.

Nuo etapo nugalėtojo brazilo Reinaldo Varelos (1:00.03) lietuvio ir lenko duetas atsiliko kiek mažiau nei dvi minutes, o nuo šeštoje pozicijoje likusio Dakaro ralio čempiono Nassero Al-Attiayah (1:01.28) – vos akimirką.

„Pagaliau turėjome ilgesnį greičio ruožą. Mokomės Šiaurės Italijos specifikos, su šturmanu pradedame rasti bendrą kalbą, po truputį kopiame į viršų – tokie ir yra mūsų pagrindiniai tikslai. Manau, kad už lyderius buvome net šiek tiek greitesni, tačiau turėjome du lenkimus, kapstomės iš tolimos starto pozicijos, kur mus pastatė organizatoriai,“ – antrąjį „Italian Baja“ lenktynių greičio ruožą pakomentavo B. Vanagas.

Popiet lietuvio ir lenko duetas startuos trečiajame greičio ruože. Sekmadienį (06.28) ekipažai įveiks dar du greičio ruožus.

Priminsime, jog šios varžybos B. Vanagui – pirmosios po Dakaro ralyje patirtos riešo traumos. Italijoje lenktynininkas važiuoja su nauju šturmanu iš Lenkijos Sebastianu Rozwadowskiu. Iš viso taurės etape varžosi 44 ekipažai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius