-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benedikto Vanago gerbėjų kemperio detektyvas: draugą nelaimėje pažinsi

Benedikto Vanago komandai „Team Pitlane“ po skyrybų su buvusiu partneriu patekus į laikiną finansinę duobę gerbėjai sukėlė tikrą paramos bangą. Dalis aukojo pinigus „Patreon“ platformoje, o kiti, pavyzdžiui, oficialus gerbėjų klubas, nusprendė aukcione parduoti „Sraigę“ – legendinį namelį ant ratų su B.Vanago ir Vyčio atvaizdu.
Benedikto Vanago gerbėjų kemperis „Sraigė“
Benedikto Vanago gerbėjų kemperis „Sraigė“ / Benedikto Vanago gerbėjų klubo nuotr.

Privačių asmenų suaukotus pinigus – daugiau nei 15 tūkst. Eur – komanda „Inbank Team Pitlane“ žada paaukoti labdarai.

Tačiau šioje sumoje nėra pinigų, kuriuos oficialus Benedikto Vanago gerbėjų klubas turėjo gauti aukcione pardavęs kemperį „Sraigė“.

Dar lapkričio 25 d. B.Vanago gerbėjų klubas oficialiai padėkojo visiems dalyvavusiems „Sraigės" aukcione ir paskelbė trijų didžiausių pasiūlymų autorius:

1. Ovidijus Alūzas – 6969 Eur,
2. Arthur Jeff – 5000 Eur,
3. Markas Markas – 4500 Eur.

Gerbėjai nepasitarė su žmona, gydytoju ar vaistininku?

Tačiau nei Ovidijumi, nei Arthuru, nei Marku pasivadinę pirkėjai pinigų iki šiol nepervedė, dingo kaip į vandenį. Štai kaip situaciją apibūdino klubo atstovas Artūras:

„Aukcionui užsidarius, ėmėme kalbinti šiuos asmenis vykdyti jų įsipareigojimus. Tačiau įsitikinome, kad gerbėjai stokoja garbės. Kodėl? Nes neprisiima atsakomybės už raštu išsakytą savo žodį.

Pirmųjų aukščiausių statymų „autoriai“ apskritai liko nebylūs. Paskui buvo grupė „statytojų“, kurie, kaip pasirodė, savo statymus padarė nepasitarę su savo žmonom, vaikais, gydytojais ar vaistininkais.

Primename, kad pasaulinėje aukcionų praktikoje, jei jau pasiūlei sumą ir ta suma laimėjo – išpildyk. O šiuo atveju vyrai, testosterono vedami, leptelėjo, o moterys koja „treptelėjo“. Deja, deja.

Kaip pasakytų Benediktas, šį kartą oficialus fanų klubas patyrė „klaviatūros riterių“ ataką. Turite suvokti, kad tai nebuvo autopliuse ar kokiame kitame pardavimų portale patalpintas skelbimas... Reziumė – Sraigė lieka klube. Ji ir toliau važinės po LT ir kaimyninių šalių ralius.“

Kita vertus, gal dėl šios situacijos nereikia labai išgyventi – B.Vanagas rado naują partnerį, suaukotus pinigus skirs labdarai, o „Sraigė“ liko pas tuos gerbėjus, kurie jos yra labiausiai verti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius