TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Bros For Pros“ komandos debiutas „UpHill Pro“ varžybose – trečia vieta

Šeštadienį vykusiose varžybose, antrajame „Autoplius Lietuvos drifto čempionato“ etape, pirmąjį kartą startavo ir Ignas Daunoravičius, vienas iš „Bros For Pros“ komandos vairuotojų. Tai buvo pirmosios „Pro“ lygos varžybos jam ir komandai. Tik pernai pradėjus dalyvauti varžybose ir puikiai pasirodžius „Street“ ir „Semi-Pro“ lygose, šiemet buvo nuspręsta po žiemos darbų startuoti ir pačioje stipriausioje lygoje.
Ignas Daunoravičius
Ignas Daunoravičius

Automobilis buvo tik surinktas, kardinaliai pakeista išvaizda – liko tik nudažyti. Automobilis paruoštas pagal visus „Pro“ lygos reikalavimus – sumontuoti homologuoti saugos lankai ir kitos saugumo sistemos, o kad automobiliui nepristigtų galios, orą jam padeda siurbti turbina.

Viena iš teigiamų kvalifikacijos staigmenų teisėjai įvertino būtent „Bros For Pros“ vairuotojo Igno Daunoravičiaus važiavimą, kuris pagal surinktus taškus buvo 12-oje vietoje. Komanda teigia, kad buvo patenkinta tokiu rezultatu, vis dėlto tai pirmas bandymas šį sezoną ir kova čia dar nesibaigė.

Poriniame „Top 16“ važiavime Ignui atiteko važiuoti prieš Evaldą Kovalenką, šios kovos baigtį teisėjai galėjo nuspręsti tik po pakartotinio važiavimo.

Ignas abu kartus važiavo užtikrintai, bet Evaldas padarė keletą smulkių klaidų kurios ir lėmė Igno pergalę. „Top 8“ važiavime I. Daunoravičius susitiko su Latvijos vairuotoju Ingusu Jēkabsonu – šią kovą laimėjo vėliau iki finalo nužygiavęs kaimynas.

Nors rezultatas nebuvo blogas – užimta septintoji vieta „UpHill Pro“ varžybose, I. Daunoravičiaus komanda buvo nustebinta, kai sužinojo Latvijos čempionato rezultatus. Skaičiuojant tik šios šalies čempionato įskaitą, I. Daunoravičiui atiteko trečia vieta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius