-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„CFMOTO Factory Racing Team“ po trijų „Perimetro“ greičio ruožų taikosi į prizininkus

Ketvirtadienį „Autoaibė Lithuanian Baja – Perimetras“ varžybų dalyviai įveikė dar tris greičio ruožus. Juose pakankamai konkurencingą tempą demonstravo „CFMOTO Factory Racing Team“ komandos atstovai – keturračiu važiuojantis Adomas Gančierius bei motobagiu lenktyniaujantis Antano Kanopkino ir Jono Kindurio ekipažas, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Po ketvirtadienio greičio ruožų komandos lenktynininkas Antanas Kanopkinas pasakojo, kad kol kas lenktynės klostosi pagal planą – ekipa važiuoja kiek įmanoma aukštesniu tempu ir kol kas išvengė rimtesnių „CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT“ motobagio techninių problemų. Tiesa, pasitaikė klaidų navigacijoje.

„Pirmas greičio ruožas buvo mums neparankus, nes buvo daug ilgų tiesiųjų ir reikėjo didelio maksimalaus greičio. Jo mes neturėjome. Tačiau čia tikslas buvo išgyventi. Šiek tiek kaito variklis, bet prieš kitą greičio ruožų prapūtėme visus radiatorius ir problemos baigėsi.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Antras ruožas buvo velniškai geras. Turėjome vieną klaidelę, kainavusią iki dviejų minučių, bet finišavome, techniką išsaugojome“, – sakė Antanas Kanopkinas, kuris su šturmanu antrame greičio ruože užfiksavo antrą rezultatą SxS klasėje, o po trijų greičio ruožų yra klasifikuojami trečioje vietoje.

Puikiai diena klostėsi ir Adomui Gančieriui. Jis antrą greičio ruožą laimėjo, o pirmame ir trečiame pasiekė trečią laiką. Pasak keturratininko, jo vairuojamas „CFMOTO CFORCE 1000“ keturratis išbandymus atlaikė puikiai.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

„Antras greičio ruožas buvo 64 km ilgio. Daug navigacinių posūkių. Vienoje vietoje pasiklydau, bandžiau tai pataisyti maksimaliai spausdamas ir man pavyko. Keturratis – tvarkoje. Lekiame toliau“, – sakė Adomas Gančierius, kuris po trijų greičio ruožų rikiuojasi trečioje ATV klasės vietoje.

„Perimetro“ varžybose dalyvaujančios „CFMOTO Factory Racing Team“ ekipos laukia dar dvi dienos kovos. Iš viso šiose varžybose „Sport“ įskaitos dalyviai turės įveikti 400 kilometrų.

VIDEO: „CFMOTO Factory Racing“ antroji diena „Perimetro“ varžybose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius