-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drifto meistrus Palangoje užklupo lietus, teko pratintis prie šlapios trasos

Ketvirtadienio pavakarę Palangoje treniruotes pradėjo ir „Gera dovana drift“ lenktynių dalyviai. Visą dieną švietusią ir dosniai siuntusią šilumą saulę uždengė pilki debesys, prieš pat treniruočių pradžią prakiurę lietumi, rašoma pranešime.
VIDEO: „Gera dovana“ drifto treniruotė Palangoje: lietus ir pirmieji nuostoliai

„Dabar čia lyderį lems ne greitis ir ne automobilio variklio galingumas, o tikrasis drift‘o dalyvių meistriškumas“, – labai taikliai pastebėjo vienas aistringas sirgalius, atėjęs stebėti treniruočių.

Drifterė Deimantė Radzevičiūtė 15min GAZAS sakė, kad lietus labiau supainiojo kortas važiuojantiems galingiausia technika. Todėl šiek tiek išsilygino galimybės.

Kvalifikacinės varžybos ir finalai vyks penktadienį, o nugalėtojai ir prizininkai paaiškės tik vėlų penktadienio vakarą.

„Džiaugiamės sulaukę 36 dalyvių, tarp jų trijų iš Latvijos ir dviejų iš Estijos, – lenktynių spaudos centrui sakė drifto arba šonaslydžio varžybų koordinatorė Justė Šimkutė. – Tad Palangoje varžysis, galima sakyti, visi pajėgiausieji Baltijos šalių ir PRO čempionato šios sparčiai populiarėjančios sporto šakos atstovai, padovanosiantys žiūrovams ne vieną įspūdingą akimirką“.

Tarp jų ir praėjusių metų šalies čempionas Benediktas Čirba, neseniai vykusiame Baltijos šalių čempionate finišavęs antras, Norbertas Daunoravičius (Norbe), patraukęs daugelio vilniečių dėmesį sostinės Gedimino prospekte vykusiame „Aurum 1006 km lenktynių“ pristatyme, Donatas Macpreikšas, Aurimas Vaškelis, Arūnas Černevičius, Deimantė Radzevičiūtė, Sandra Žilienė, estas Kristjan „sallu“ Salmre, latviai Nikolass Bertāns, Raivis Alksars ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius