Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Enduro“ sportininkai savaitgalį rinksis Biržuose

Palyginus su kitomis Lietuvoje organizuojamomis „Cross Country“ varžybomis, Biržų etapas yra bene sunkiausias. Kodėl? Vieniems sportininkams didelius prisiminimus kelia „darbinė“ senosios motokroso trasos dalis, ar miške esančios šaknys. Kitiems statūs pakilimai ir nusileidimai. Tretiems „bloga“ darosi nuo posūkių gausos.
Motociklų „Cross country“ varžybos Biržų raj., Paąžuolės žvyro karjere
Motociklų „Cross country“ varžybos Biržų raj., Paąžuolės žvyro karjere / „Cross country“ varžybų organizatorių nuotr.
Temos: 1 Motokrosas

Vienas stipriausių kaimyninės Latvijos sportininkų, daugkartinis Latvijos ir Baltijos šalių čempionas bei prizininkas, Einars Vinters po varžybų paprastai guodžia sakydamas, kad „Dakare būna sunkiau! Ir niekam nepasakysi, kad dulkių per daug…“.

Organizatoriai teigia, jog nori etapą pagal sudėtingumo lygį daryti panašų į Baltijos ar Europos varžybas. Taip pat daug įtakos sunkumui turi ir tai, kad varžybos vyksta nuolat veikiančiame karjere. Pastoviai besikeičiantis reljefas verčia kasmet keisti ir naujinti varžybų trasą, kas daro šį renginį vėl „nauju“ ir nepabodusiu.

Kelios dešimtys greičiausių Lietuvos „enduristų“ rinksis Biržų raj. Paąžuolės žvyro karjere artėjantį šešiadienį – čia vyks Baltijos šalių „Cross Country“ čempionato 2-as ir Lietuvos „Cross Country“ čempionato 2-as etapai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius