Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos ralio čempionato etape Latvijoje varžysis ir Lietuvos lenktynininkai

Penktadienį Liepojoje prasidėjo antrasis Europos ralio čempionato etapas. Čia dvi dienas dėl nugalėtojų titulo varžysis greičiausi senojo žemyno pilotai. Šalia greičio ruožų plazdės ir lietuviškos trispalvės, mat dalyvių sąraše galima rasti ir duetų iš Lietuvos.
Bandomasis „Rally Liepaja 2015“ greičio ruožas
Bandomasis „Rally Liepaja 2015“ greičio ruožas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

„Rally Liepaja 2015“ – tai ne tik antrasis Europos ralio čempionato etapas. Pirmąją dieną greičio ruožuose dalyviai varžysis dėl taškų antrame Latvijos ralio čempionato etape.

Antroji ralio diena Latvijos čempionate besivaržantiems dalyviams bus prilyginta trečiam etapui. Ralio žemėlapius ir varžybų gidą galite rasti čia.

Europos ralio čempionato įskaitoje prie starto stos 51 dalyvis. Latvijos ralio čempionate taškus rinks daugiau nei 30 ekipažų. Latvijoje startuos ir keletas lietuviškų duetų. Bene daugiausiai tikimasi iš lietuvio Dominyko Butvilo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Bandomasis „Rally Liepaja 2015“ greičio ruožas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Bandomasis „Rally Liepaja 2015“ greičio ruožas

Starto rikiuotės apačioje – dar du duetai iš Lietuvos. Jonas Pipiras su Ramūnu Babachinu ir Laurynas Diržininkas su Daliumi Strižanu. Latvijos ralio čempionato įskaitoje varžysis ir Egidijus Valeiša su Povilu Reisu.

Europos ralio čempionate pernai lietuviai taip pat dalyvavo. Tuomet geriausią rezultatą pademonstravo Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo duetas. Lietuviai „Production Cup“ įskaitoje finišavo ketvirti ir per visą ralį 7 sek. nusileido rusui S.Travnikovui. Bendroje įskaitoje M.Samuitis ir R.Šaučikovas pademonstravo devintą rezultatą.

VIDEO: „Rally Liepaja 2015“ kvalifikacinis ir bandomasis GR

2013-aisiais įspūdingą rezultatą parodė Vytautas Švedas, kuris nugalėjo „Production Cup“ įskaitoje ir bendroje rikiuotėje užėmė šeštą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius