Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ pilotas Felipe Massa: „Aš kovosiu dėl „Formulės-1“ čempiono titulo“

Po kritikos lavina dėl prasto pasirodymo praėjusiame „Formulės-1“ sezone atsidūręs „Ferrari“ pilotas Felipe Massa skambiai pradėjo 2011 metus. Pirmojoje šiemet „Ferrari“ komandos spaudos konferencijoje 29 metų brazilas pareiškė „kovosiantis dėl „Formulės-1“ čempiono titulo“.
Žiemiškas „Ferrari“ ir „Ducati “susitikimas su žiniasklaida
Felipe Massa 2011 metų „Formulės-1“ čempionate neslepia aukščiausių tikslų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tik šeštą vietą 2010 metų bendrojoje pilotų rikiuotėje užėmęs ir daugiau nei 100 taškų nuo komandos draugo ispano Fernando Alonso atsilikęs F.Massa paaiškino nesėkmingo pasirodymo priežastis.

„Dėl problemų su priekinėmis padangomis 2010 metų sezonas susiklostė nesėkmingai. Man nepavykdavo rasti gero sukibimo su trasa reguliuojant bolidą“, – teigė F.Massa.

„Tačiau tai jau praeityje. Prieš akis naujas čempionatas, kuriame gausime naujas padangas, todėl su optimizmu laukiu naujo iššūkio. Žinau, kad sugebėsiu kovoti dėl titulo, jeigu bolidas atitiks mano lūkesčius“, – pridūrė brazilas.

„Anksčiau visada turėjau stiprius partnerius, lenktyniavau su Michaeliu Schumacheriu ir Kimi Raikkonenu, esu pilnai pasiruošęs kovai ir su Fernandu Alonso. Nesėkmės 2010 metais netaps papildomu spaudimu, nejaučiu, kad turiu ką nors įrodyti, norėdamas išsaugoti vietą komandoje“, – tęsė daugybę kritikos žodžių ir iš „Ferrari“ vadovų išklausyti turėjęs F.Massa.

„Prieš akis naujas sezonas, kuriame tikslas gali būti tik vienas – pasiekti pergalę. Paliksime nesėkmes praeityje, komanda manimi tiki, 2011 metais kovosiu dėl „Formulės–1“ čempiono titulo“, – optimistiškai į naująjį sezoną žvelgė F.Massa.

Kaip 2011 metų „Formulės–1“ pirmenybes įsivaizduoja jo komandos draugas, pernai vicečempionu tapęs F.Alonso, skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius