Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spėjo tik per Marytės plauką: finišą pasiekęs „Agrorodeo“ duetas atskleidė, kodėl kilo drama

Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas viena ranka jau laikė geriausią šių metų Dakaro rezultatą lietuvių gretose, tačiau viena klaida viską apvertė aukštyn kojomis. Ekipažas patyrė avariją ir kelias valandas stovėjo trasoje, švaistydamas visą persvarą, kurią turėjo sukaupęs. Tačiau ekipažui pavyko finišuoti po to, kai pagalbą jiems suteikė dalis vežęs „X-Raid“ ekipos sunkvežimis.

Naujausia informacija iš Saudo Arabijos – 15min GAZAS „Facebook“ paskyroje ir specialiame 15min Dakaro ralio polapyje.

Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu paskutiniąją Dakaro dieną pradėjo optimistinėmis nuotaikomis. Gerą nusiteikimą rodė ir rezultatai – pirmame kelio taške jie pasirodė 10-oje vietoje, antrame punkte užfiksavo 14-ą laiką, tačiau po to įvyko avarija.

Ekipažas kliudė didžiulę akmenų krūvą ir smarkiai apgadino savo automobilį. Iki finišo jiems buvo likę maždaug 40 kilometrų.

Duetui ilgai teko laukti kol juos pasieks iš paskos startavęs „X-Raid“ komandos sunkvežimis, vežantis trūkstamas dalis ir reikiamus įrankius bei turintis mechaniką.

Pagalba lietuviams buvo suteikta ir galiausiai Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu finišą pasiekė paskutinėje šios dienos pozicijoje, lyderiui pralaimėdami 5 val. 23 min. 40 sek. Pasiekti podiumą ir atsiimti medalius lietuviai spėjo – iki šio proceso pabaigos buvo likusios vos dvi minutės.

Po finišo ekipažo nariai plačiau papasakojo įvykusio incidento aplinkybes ir pasėkmes.

VIDEO: Po nelaimingo 12 GR V.Žala ir S.Jurgelėnas pagaliau pasiekė Dakaro finišą

Po šios nesėkmės Vaidotas Žala prarado daug pozicijų ir galutinėje automobilių įskaitos rikiuotėje pasirodymą baigė tik 26-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius