Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gera pradžia – pusė darbo: „Hungarian Baja“ lyderiauja B.Vanago ir K.Sikk ekipažas

„TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ ekipažas sėkmingai debiutavo Europos bajų taurės etape „Hungarian Baja“. Po trijų greičio ruožų Benedikto Vanago ir Kuldaro Sikko ekipažas užima pirmąją vietą, rašoma pranešime.
B.Vanagas ir K.Sikk
B.Vanagas ir K.Sikk / Komandos nuotr.

Net 5 minutėmis nuo lyderių atsilieka „Mini“ ekipažai – portugalo Joao Ferreiros ir lenko Michalo Maluszynski, kurie atitinkamai rikiuojasi antroje ir trečioje pozicijose.

„Po šeštadienio greičio ruožų išliekame lyderiais. Šiuo metu nuo antrosios vietos skiria 5 minučių atotrūkis, o tai jau geras lyderystės laikas. Rytoj mūsų lauks kiek daugiau nei 130 km greičio ruožas – važiuosime du kartus po 66 km. Džiaugiamės, kad automobilis veikia be priekaištų. Žinoma, Kuldaras gerai kontroliuoja situaciją bei turime puikias susidirbimo lenktynes drauge“, – po antrosios „Hungarian Baja“ lenktynių dienos kalbėjo komandos pilotas.

„TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ tandemas lyderių poziciją iškovojo jau kvalifikaciniame greičio ruože. Pagal ralio taisykles sportininkai po jo turėjo teisę pasirinkti, iš kurios pozicijos startuos šeštadienį – pagrindinėje „Hungarian Baja“ lenktynių dienoje. B. Vanago ir K. Sikko ekipažas pasirinko startuoti iš pirmosios vietos ir neprašovė – antrąjį greičio ruožą taip pat įveikė pirmieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius