Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Notkus šeštadienio „Autoplius.lt Fast Lap“ bijo bardako trasoje

Vienas greičiausių lietuvos ralio lenktynininkų Giedrius Notkus jau ruošiasi startui šeštadienio „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse. Jis, drauge su kitais ralio lenktynininkais, startuos „Rally Fast“ lenktynėse. Laukia nuostabūs penki ratai „Nemuno žiedo“ trasoje.
Giedrius Notkus „300 lakes rally“ varžybose
Giedrius Notkus „300 lakes rally“ varžybose / Alfonso Rakausko nuotr.

Vienas greičiausių ralio lenktynininkų

Giedrius Notkus labai gražiai keliavo aukštyn Lietuvos automobilių sporto piramide, kol įvyko kulminacija – jis nugalėjo 2013 metų „Rally Classic“ ralio etape, kur paskutiniame greičio ruože aplenkė Martyną Samuitį. Tai buvo rimta paraiška – Giedrius Notkus yra vienas greičiausių lenktynininkų Lietuvoje.

„Rally Fast“ lenktynių G.Notkus laukia su nekantrumu, o laukime jį kankina vienas klausimas – ar jis bus greitesnis už Martyną Samsoną.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Giedrius Notkus
Tomo Markelevičiaus nuotr./Giedrius Notkus

„Ralyje daugmaž žinom vienas kito galimybes ir kas nuo ko kiek atsilieka. Aišku, kad įdomu, jog važiuosim krūvoje. Labiausiai noriu važiuoti kartu su Martynu Samsonu. Ralyje jo automobilis turi didelį pranašumą, taigi įdomu pamatyti, kaip jis važiuos žiede“, – pasakoja lenktynininkas G.Notkus.

Jis nėra naujokas bendro starto lenktynėse, kaip ir dauguma ralio lenktynininkų, jis reguliariai dalyvauja ilgų distancijų žiedinėse lenktynėse.

„Ralio lenktyninkai yra pakankamai universalūs, taigi jiems bet kokios sąlygos yra žinomos. „Rally Fast“ skirsis tik važiavimu krūvoje, todėl šalia esantis kitas automobilis bus kiek netikėtas reginys. Pats važiuoju žiede ir viskas įprasta“, – sako G. Notkus.

Nesistumdyk!

Su „Mitsubishi Lancer Evo IX“ važiuojantis lenktynininkas juokais priduria, kad bijo tik bardako trasoje.

„Bijau tų, kas nėra važiavę žiedinėse lenktynėse, kad nepradėtumėme stumdytis“, – sako jau šeštadienį „Nemuno žiede“ startuosiantis panevėžietis.

Iš Panevėžio, beje, į „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynes atvažiuoja daug greitų lenktynininkų – visa „Greičio svajonės“ komanda, Antanas Vėbra ir kiti.

„Džiaugiuosi už savo miestą, kad čia taip gyvuoja automobilių sportas. Visuomet palaikau saviškius ir bus gera juos sutikti „Autoreive“. Gaila, kad nepavyks tarpusavyje palenktyniauti“, – sako Giedrius Notkus.

Šeštadienį Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje „Rally Fast“ lenktynėse jis varžysis su daug greitų lenktynininkų: jo laukia visa Samsonų šeima – Martynas, jo sūnus Kajus, tėtis Vytautas, taip pat, Mindaugas Varža, Ramūnas Čapkauskas, Giedrius Notkus, Mindaugas Daunoravičius ir kiti lenktynininkai.

„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse taip pat vyks „Time Attack“ varžybos su šimtu dalyvių, azartiškos „Wolf Race“ lenktynės, kurioms jau užsiregistravo daugiau nei 60 sportininkų, sutemus vyks „Naktinės šėryklos“ važiavimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius