-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greičiausiai TCR komandai vadovaujantis M.Varža: „Tikslas – laimėti klasėje, bet apetitas auga“

Šių metų „Aurum 1006 km lenktynėse“ – net 7 TCR automobiliai, kovojantys ne tik dėl prizinių vietų šiose ištvermės lenktynėse, bet ir besivaržantys „TCR Baltic Trophy“ įskaitoje. Visgi lenktynių kvalifikacijos kovoje į greičiausiųjų dešimtuką įsisprausti pavyko tik vienam TCR, priklausančiam „Hegelmann Transporte by Algirdai@nebankrutuok.lt“ komandai.
Pasiruošimas lenktynėms
Pasiruošimas lenktynėms / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Prie greito „Hyundai i30N TCR“ vairo sėdęs Kevinas Abbringas pirmoje kvalifikacijos dalyje sugebėjo ratą trasoje apvažiuoti per 1 min. 14.190 sek. Nenusileido lenktynininkas ir patekęs tarp ypač greitų lenktynių automobilių. Jis greičiausią ratą įveikė per 1 min. 12.899 sek. ir iškovojo 6 starto poziciją.

Luko Balandžio / 15min nuotr./TOP 10 kvalifikacija
Luko Balandžio / 15min nuotr./TOP 10 kvalifikacija

„Niekam nėra paslaptis, kad mūsų planas toks ir yra – laimėti TCR klasę. Aišku, apetitas bevalgant didėja, todėl įdomu ir bendroji įskaita“, – juokėsi Mindaugas Varža, komandos vadovas, kalbinamas 15min žurnalisto Tomo Markelevičiaus iš karto pasibaigus „Super Pole“ kvalifikacijos kovai.

VIDEO: Mindaugo Varžos komentaras apie kvalifikaciją

Anot M.Varžos, kol kas komandai nėra ko liūdėti, mat automobilis veikia idealiai, K.Abbringas demonstruoja, kad juo važiuoti galima tikrai greitai.

„Nelabai daug nuo svečio iš Olandijos atsilieka Deividas Jocius, tad dar padirbėsime su kitais vairuotojais (Egidijumi Valeiša ir Mindaugu Liatuku), nors jie per treniruotes jau padarė didelę pažangą. Tikiuosi, kad visi ekipažo nariai “štampuos„ laikus į tą pačią sekundę ir galėsime siekti aukščiausių pozicijų“, – ambicijų neslėpė komandos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius