Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kačerginę sugrįžta greituminio slalomo čempionatas – padangas svilins veteranai

Rugpjūtis automobilių sporto mėgėjus verčia ne juokais padirbėti planuojant savo savaitgalius – bene kiekvieną iš jų greičio mėgėjų laukia varžybos. Dar viena pramoga entuziastams – ateinantį savaitgalį, „Nemuno žiede“ vyks Lietuvos greituminio slalomo čempionatas, rašoma pranešime.
Greituminio slalomo varžybos Palangoje
Greituminio slalomo varžybos Palangoje / Gintarinė Photography nuotr.

Jau šį sekmadienį, rugpjūčio 5 dieną, išsiilgusius Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasos, kvies susiburti „H2AUTO“ Lietuvos greituminio slalomo čempionato penktasis etapas. Paskutinį kartą į greituminį slalomą šioje trasoje mėgėjai rinkosi vėlyvą pavasarį – gegužės 27 dieną. Šįkart greituminio slalomo mėgėjams etapo organizatoriai žada kiek pakitusią trasos konfigūraciją bei partnerių prizus ir siurprizus.

Dalyvių sąraše – čempionato lyderiai

Nors registracija į renginį vyks iki pat renginio pradžios, į varžybas jau užsiregistravo pusšimtis sportininkų. Tarp jų – sezono lyderiai, itin puikų varžybų tempą demonstruojantys lenktynininkai, Justinas Kvaraciejus su „Subaru Impreza“ bei nemažai trofėjų ir titulų surinkęs Audronis Gulbinas su to paties gamintojo automobiliu.

Lenktynininkų technika nestebina – dominuoja BMW modeliai ir visais ratais varomi „Subaru Impreza“. Tarp dalyvių galima sutikti „Mazda MX-5“ bei automobilių sporto entuziastus vis dar stebinančią legendinę „Ford Sierra“.

Tiesa, dalyvių automobilių parke ir du „Porsche“. PSGC3 klasėje su „Porsche 911“ važiuos Vytas Šliažas , o SGC4 klaėje prie „Boxster“ vairo sės Marius Draugelis. Abu dalyviai – „H2AUTO“ Lietuvos greituminio slalomo senbuviai, tad šių varžybų entuziastai trasoje galės stebėti įnirtingas kovas dėl pergalės.

Bene didžiausią intrigą pasėjo Valdas Džiaugys, užregistravęs į „Open Class“ „Locost“ tipo automobilį. Paprastai po šiuo vardu slepiasi rankų darbo technika, išsiskirianti ne tik kėbulo linijomis, bet ir inžineriniais sprendimais po kapotu.

Administracinė komisija pirmosios grupės dalyvių laukia jau 14.00 val., o po valandos turėtų prasidėti ir varžybos. Kiekvienam dalyviui skiriami 4 važiavimai dviejose skirtingo sudėtingumo trasose (po 2 važiavimus kiekvienoje iš jų). Galutiniai rezultatai skelbiami susumavus visų važiavimų laikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius