Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kimi Raikkonenas: lenktynėse nedaug atsiliekame nuo „Mercedes GP“

„Ferrari“ pilotas Kimi Raikkonenas mano, kad jo atstovaujama komanda sumažino atsilikimą nuo „Mercedes“, tačiau vis dar turi pasitempti kvalifikacijoje.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusiais metais italų ekipa nusileido ne tik minėtajai „Mercedes“, bet ir „Williams“ bei „Red Bull“ komandoms. Tačiau žiemos pertraukos metu „Ferrari“ padarė gana nemenką pažangą ir dabar gali pasigirti daug geresne forma nei pernai.

Praėjusį savaitgalį Australijoje vykusiose F-1 lenktynėse Sebastianas Vettelis finišavo trečias. Pirmame penkete galėjo varžybas baigti ir K. Raikkonenas, tačiau suomį sustabdė prastai vieno iš sustojimų metu pritvirtintas ratas.

Kvalifikaciniuose važiavimuose minėtieji sportininkai iškovojo atitinkamai ketvirtą ir penktą startines pozicijas, tačiau abu teigė, kad galėjo būti viena vieta aukščiau.

„Manau, kad lenktynėse nedaug atsiliekame nuo „Mercedes“. Esu įsitikinęs, kad galime kovoti dėl vietos rikiuotės priekyje“, – sakė K. Raikkonenas.

„Žinoma, daug kas priklauso nuo pačių lenktynių ir to ką jie daro. Pirmose varžybose daug dalykų mums klostėsi nepalankiai. Net ir su apgadintu dugnu ir kitais pažeidimais bolidas buvo vis tiek greitas. Aš tikiu, kad turime gerą automobilį. Žinoma, kol kas jis nėra pakankamai greitas, tačiau skirtumas lenktynėse tikrai yra mažesnis nei kvalifikacijoje. Turime pasitempti kvalifikaciniuose važiavimuose, kadangi jų metu „Mercedes“ persvara yra didesnė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius