Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krekenavoje – automobilių ir motociklų varžybos ant ledo

Gausiai lankomi autosporto renginiai, patriotiškas lenktynininkų pavyzdys ir jų skelbiama žinia apie saugų elgesį kelyje nepalieka abejingų ir mažųjų miestelių gyventojų. Krekenavos seniūnijos ir grupelės automobilių sporto mėgėjų dėka sausio 28-ą dieną įvyko automobilių ir keturačių sporto varžybos „Krekenavos žiema 2017“. Tiesa, abejojant ledo storiu jos surengtos ne ant vandens telkinio, bet išliejus ledą ant žemės.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.

Varžybos pritraukė gausų būrį dalyvių iš įvairių Lietuvos vietų: Kauno, Vilniaus, Pakruojo, Joniškio, Jurbarko, Panevėžio ir mažesnių aplinkinių Panevėžio rajono miestelių.

Sportininkai mėgėjai varžėsi moterų, AWD, RWD, FWD ir laisvoje klasėje. Prie automobilių vairuotojų prisijungė ir gausus būrys keturračių pilotų. Sportininkai rungėsi ledo trasoje dėl prizinių vietų savo klasėse ir greičiausiai trasą įveikusio dalyvio titulo.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

AWD klasėje pirmąja vietą iškovojo Egidijus Nevulis, antrasis finišavo Paulius Šniukas, Tomas Jankus liko trečias. RWD klasėje greičiausias buvo Dalius Draugelis, garbinga antrąja vieta džiaugėsi Benas Loginovas, trečia vieta atiteko Rimantui Pranauskui. FWD klasėje geriausiai pasirodė Vytautas Junevičius, vos keliomis sekundėmis atsiliko Mindaugas Draugelis, o trečioji vieta atiteko Artūrui Lipavičiui.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Laisvoje klasėje nepralenkiamas buvo Egidijus Nevulis, antrąją vietą iškovojo Ermestas Česevičius, trečiąją vieta džiaugėsi iškovojęs Valentinas Junevičius. Moterų klasėje pirma buvo Gintarė Gegieckaitė, antroji – Rūta Sausienė, trečioji – Greta Sausytė.

„Krekanavos žiema 2017“ absoliučiai geičiausiu dalyviu tapo Egidijus Nevulis iš Panevėžio, lenktyniavęs automobiliu „VW Golf“.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Automobilių ir keturačių sporto šventė nebūtų įvykusi be didelio būrio rėmėjų. Organizatoriai dėkingi už paramą ir pagalbą Sauliui Račkauskui, Antanui ir Lukui Ramanauskams, Evaldui ir Sonatai Lukoševičiams, Eugenijui ir Daivai Adamkevičiams, Vytautui ir Rūtai Adamkevičiams, Vygantui Petrėnui, Juozui Leščinskui, Romui Klitinavičiui, Gediminui ir Jolantai Ražauskams, Vytautui Valikoniui, UAB „Mobili linija“ , UAB „Jotvidus“, UAB „Radviliškių kaimo kepykla“, UAB „Scandagra“ ir Krekenavos seniūnijos darbuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius