Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kurzeme rally“ Latvijoje – proga lietuviams pasimankštinti su kaimynais

Artėjantį savaitgalį vyksiantis Kurzemės ralis Latvijoje yra tik šios šalies čempionato etapas, tačiau čia dalyvaus ir ne vienas lietuvių ekipažas. Įdomias regiono trasas ir latvišką konkurenciją vertinantiems tautiečiams tai bus pirmos ralio varžybos šiemet po dviejų atšauktų Lietuvos ralio čempionato etapų.
Temos: 1 Ralis

Sausio ir vasario mėnesį dėl nepakankamo įšalo buvo atšaukti „Halls Winter Rally“ ir Voru ralis Estijoje – varžybos, turėjusios būti pirmaisiais Lietuvos ralio čempionato etapais. Trečias etapas yra numatytas Latvijoje, „Talsi rally“, kuris vyks gegužės 21-22 d.

Kurzemės ralis – puiki proga lietuviams pasivaržyti su greičiausiais latviais ir sudalyvauti ralio varžybose daugiau nei po pusmečio pertraukos.

Viso Kurzemės ralyje dalyvaus 89 ekipažai. Dauguma jų yra iš Latvijos, tačiau nemažai ir rusų, estų bei lietuvių.

„EAMV Motorsport“ nuotr./„Rally Kurzeme“
„EAMV Motorsport“ nuotr./„Rally Kurzeme“

Neįprastą keturiais ratais varomą prototipą BMW M3X į Kurzemės trasas išvairuos Martynas Samsonas su Mindaugu Varža. Kitas greitas ekipažas, Giedrius Notkus su Daliumi Strižanu, važiuos „Mitsubishi Lancer Evo IX“ automobiliu.

Tarp dalyvių bus galima išvysti ir Eugenijaus Sladkevičiaus su Gediminu Saudargu („Mitsubishi Lancer Evo X“), Egidijaus Valeišos su Povilu Reisu (BMW M3), Justo Tamašausko su Stasiu Taraile („Opel Astra“), Nerijaus Anužio su Agne Vičkačkaite-Lauciuviene („Audi S2“) ir kitus ekipažus.

Trys lietuvių ekipažai dalyvaus R2 klasės automobiliais: tai Jonas Pipiras su Jonu Paukšte („Škoda Fabia R2“), Laurynas Diržininkas su Mindaugu Valiuku („Ford Fiesta R2“) bei Tomas Kaminskas su Aisvydu Pauliukėnu („Ford Fiesta R2“).

Kurzemės ralyje vyks atskira įskaita LADA automobilių vairuotojams, tarp kurių – ir Dovilas Čiutelė.

Tarp dalyvių išvysime ir greičiausius latvius: Janį Vorobjovą, Janį Berkį, Martiną Svilį, Raimondą Kisielį ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius