Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Las Vegase – L.Norriso avarija, S.Perezo pasiekimas ir M.Verstappeno pergalė

Po ilgos pertraukos rengtame Las Vegaso GP dar vieną šio sezono pergalę pasiekė ir toliau savo paties rekordus gerinantis Maxas Verstappenas.
Las Vegaso GP laimėjo Maxas Verstappenas
Las Vegaso GP laimėjo Maxas Verstappenas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Antrą vietą užėmė iš „pole“ pozicijos startavęs „Ferrari“ atstovas Charlesas Leclercas, kuris į šią vietą pakilo pačioje lenktynių pabaigoje.

Paskutinę vietą ant podiumo užėmė vos iš vienuoliktosios vietos lenktynes pradėjęs Sergio Perezas. Tiesa, „Red Bull“ atstovo šis rezultatas greičiausiai per daug nedžiugina, kadangi lenktynių pabaigoje jis buvo antras, bet prarado poziciją C. Leclercui.

Kita vertus, trečioji vieta S. Perezui garantavo antrąją poziciją asmeninėje įskaitoje. Tai yra geriausias jo pasiekimas per karjerą.

Ketvirtoje vietoje liko Estebanas Oconas („Alpine“), penktą poziciją užėmė Lance‘as Strollas („Aston Martin“), šeštoji vieta atiteko Carlosui Sainzui („Ferrari“), septintą ir aštuntą vietas atitinkamai užėmė „Mercedes“ pilotai Lewisas Hamiltonas ir George‘as Russellas, o taškus taip pat iškovojo Fernando Alonso („Aston Martin“) ir Oscaras Piastris iš „Mclaren“.

Taip pat verta paminėti, kad jau trečiajame rate savo lenktynes užbaigė paskutiniu metu puikią formą rodęs „McLaren“ atstovas Lando Norrisas. Jam atsitrenkus į apsauginę sieną, trasoje buvo pasirodęs saugos automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius