Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietingasis šeštadienis Estijoje pažymėtas pirmuoju šių metų lenktynių „Autoplius Fast Lap“ etapu

Šeštadienį Estijoje, Pernu mieste esančioje trasoje „Auto24ring“ griaudi varikliai – vyksta pirmasis šių metų „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas. Kaip ir kiekvienais metais, lenktynių dalyviai varžysis, kas greičiau įveiks trasos ratą, o taip pat lenktyniaus tarpusavyje.
Pirmasis „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas
Pirmasis „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas / E. Buiko / Autoplius Fast Lap nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • Tai jau 8 „Fastap“ sezonas
  • Trasa – šlapia, matomomumas – geras
  • Dėl prizų varžosi 81 dalyvis

Pirmą kartą taip anksti pavasarį startavusios lenktynės „Autoplius Fast Lap“ į Estijos Pernu trasą „Auto24ring“ sutraukė daug dalyvių, o tuo pačiu ir nemažai žiūrovų.

Jau aštuntus metus iš eilės vykstantis lenktynių festivalis, kaip ir kiekvienais metais, bus suskirstytas į keturis etapus – du vyks užsienyje, o du Kaune, Kačerginės trasoje. Užsienio trasa šiais metais pasirinkta itin moderni – tai Pernu mieste esanti „Auto24ring“ trasa.

81 dalyvis varžysis skirtingose klasėse, skirtingose rungtyse. „Autoplius Fast Lap“ varžybose yra dvi rungtys – greičiausio rato įveikimas ir 10 ratų lenktynės, kuriose dalyviai grumiasi dėl geriausios pozicijos.

Didžiausia intriga šiose lenktynėse prognozuojama tarp lenktyninkų Dainiaus Matijošaičio ir Jono Poškaus, kurie abu pilotuoja „Mitsubishi Lancer Evoliution“.

Etapą Estijoje stipriai koreguoja protarpiais lyjantis lietus, o tuo pačiu šlapia kelio danga, todėl trasos įveikimo rekordų tikėtis ne itin verta, tačiau nepaisant to, lenktynės kaip ir visi „Autoplius Fast Lap“ etapai bus intriguojančios, įdomios ir ypač greitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius