Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Samuitis bendradarbiaus su „Škoda“

Lenktynininkų Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo komandos gretas stiprina automobilių sporte gerai žinomas pasaulinis ženklas. Sportininkai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Škoda“ automobilių gamintojų atstovais.
M.Samuitis ir R.Šaučikovas
M.Samuitis / Artūro Žuko nuotr.

Pasak „Škoda“ atstovybės Lietuvoje vadovo Česlavo Antonovičiaus, tai atvers galimybes komandai ne tik lenktyniauti šiuolaikiškesne technika, bet ir naudotis visu „Škoda” gamintojo automobilių sporte sukauptu bagažu – žiniomis, atsarginių detalių sandėliu, garsių „Škoda“ gamyklinių lenktynininkų patirtimi ir patarimais. 

„Bendradarbiauti sutarėm tik todėl, kad tikime, jog tai sukurs papildomą vertę mūsų klientams, Lietuvos automobilių rinkai, automobilių sporto bendruomenei ir žiūrovams“, – sakė Č. Antonovičius.

Lenktynininkas Martynas Samuitis teigia, kad su partneriais kuria ilgalaikius planus. 

Artūro Žuko nuotr./M.Samuitis ir R.Šaučikovas
Artūro Žuko nuotr./M.Samuitis ir R.Šaučikovas

„Nors mūsų planai daugiausia yra susiję su lenktyniavimu Lietuvos Automobilių Ralio Čempionate Lietuvoje, tačiau tikėtina, vien tik tuo neapsiribosime. „Škoda” padėjo mums ieškoti šiuolaikiškesnio, tarptautinėms varžyboms tinkančio, automobilio per savo sporto partnerių tinklą. Tad pagrindinę planų įgyvendinimo priemonę tikimės pristatyti jau netrukus, geriausiame Lietuvos vasaros ralyje „300 Lakes Rally“, – sakė „WELLMAN Rally Team“ komandos pilotas.

Į populiariausių Lietuvoje automobilių sąrašą pagal 2014 metų statistiką patenka net trys „Škoda“ modeliai, t.y. „Škoda Rapid“, „Škoda Yeti“ ir „Škoda Octavia“. Pastaroji Lietuvoje ir Latvijoje buvo apdovanota „Metų automobilis 2014“ titulu, o šiemet rinkoje debiutuoja ir čekų gamintojo flagmanas – „Superb“.

„WELLMAN Rally Team” – tai Lietuvos automobilių sporto meistrų, Lietuvos Čempionų, Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo projektas klasikiniame ralyje. Be šio projekto, sportininkai yra įkūrę automobilių sporto centrą „Martin Sport”, gamina, nuomoja ir aptarnauja sportinius automobilius, sėkmingai dalyvauja žiedinėse lenktynėse Lietuvoje ir Europoje, kuria renginius bei rinkodaros ir komunikacijos projektus. 

Šiemet „WELLMAN Rally Team“ lenktynininkai dalyvavo „Halls Winter Rally”, kuriame iškovojo antrąją vietą, į priekį praleisdami tik Martyno Samsono ir Mindaugo Varžos ekipažą. „300 Lakes Rally“ sportininkams bus antrosios ralio varžybos, kuriose dalyvaus šiais metais. Praėjusiais metais pastarajame ralyje M. Samuičio ir jo šturmano R. Šaučikovo tandemas tarp lietuvių buvo pirmas, o bendroje ralio įskaitoje iškovojo antrąją vietą, atsilikdami 55 sekundėmis nuo ralio laimėtojų latvių J.Vorobjovo ir A.Mālnieko. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius