Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų lenktynininko rinkimai. Ramūno Šaučikovo nuomonė

GAZAS.LT drauge su „Publicum Sport“ rengia Metų lenktynininko rinkimus. Kalbinsime labiausiai prie Lietuvos autosporto prisidėjusius ar arti jo esančius žmones, klausime jų nuomonės ir kitų metų pradžioje susumavę balsus paskelbsime pačius geriausius.
Ramūnas Šaučikovas
Ramūnas Šaučikovas / Komandos nuotr.

Klausiame LASF Ralio komiteto pirmininko, „Martin Sport“ komandos lenktynininko, automobilių sporto meistro Ramūno Šaučikovo kas gi, jo nuomone, šiais metais Lietuvos autosporte labiausiai nusipelnė būti apdovanotais.

Ramūnai, kas, Tavo nuomone, geriausias šių metų Lietuvos lenktynininkas?

Simas Juodviršis. Lietuva jau labai senai neturėjo tokio pasiekimo autosporte, kokį dabar pasiekė Simas. Be to, jis tai pasiekė varžybose, kuriose ypatingai didelė tarptautinė konkurencija, o susirinkę priešininkai – labai aukšto pajėgumo. 

Kokį lenktyninį automobilį pavadintum geriausiu Lietuvoje 2012-aisiais?

„Ford Fiesta R2“. Kas nors šiek tiek galvoja apie pasiekimus tarptautiniame lygyje, turėtų rinktis perspektyvesnius FIA homologuotus automobilius. Toks yra ir „Ford Fiesta R2“ – paprastas, sąlyginai nebrangus, lengvai prižiūrimas.

Ką išskirtum kaip žmogų, savo veikla daugiausiai prisidėjusį prie automobilių sporto populiarinimo?

Tomas Balžekas ir jo 15min.lt bei GAZAS.LT žurnalistų komanda. Tai ne tik išsami ir įdomi informacija internete, bet ir įvairūs specialūs autosportui dedikuoti leidiniai, renginių reklama ir nušvietimas. Mano nuomone, ši komanda daro didžiulį indėlį į autosporto populiarumą.

Koks jaunasis sportininkas šiais metais rodė didžiausią potencialą ir jau kitais metais gali pradėti skinti didžiąsias pergales?

Man šį sezoną potencialiu atrodė Edvinas Rudaitis. Tikiuosi, kad jis ir toliau kaups gerą patirtį ir atsiskleis kitais ar dar kitais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius