Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„NemunRing Winter Games“ – 200 registracijų per parą ir trečia trasa

Šį sekmadienį Kačerginės „Nemuno žiedo” trasoje startuos antrasis "NemunRing Winter Games" etapas. Per parą laiko organizatoriai sulaukė 200 norinčių, tad iškilo dilema – kur juos sutalpinti?
„NemunRing Winter Games“
„NemunRing Winter Games“ / Organizatorių nuotr.

Užduotis neturėtų būti sunki, atsižvelgiant į trasos plotą – daugiau nei 70 hektarų, tačiau toli gražu ne visas plotas tinkamas kokybiškoms varžyboms. Šį kartą plėtrai bus panaudota drifto trasa, kurioje įsikurs BMW ir „Suzuki“ taurės varžybos. Tradiciškai – organizatoriai pateiks naujovių ir tai ne tik nauja trasa.

„Mūsų renginio šūkis – varžybos kiekvienam. Kaip matome, kol kas labai neblogai išpildome savo tikslą, tačiau norime žengti žingsnį dar toliau. Norime pasiekti žmones, kurie niekados nėra išbandę sportinio vairavimo ypatybių, bijo sugadinti savo automobilį ir nenori išleisti šiam testui didelės pinigų sumos. Tokiam vartotojui paruošėme pasiūlymą – Super Slalomas.

Mintis paprasta – atkeliaujate, į taupyklę metate penkis eurus, sėdate į savo automobilį ir lekiate į slalomo trasą. Patiko?

Procedūrą kartojate tiek kartų, kiek tik norite. Kažkas nepavyksta ir norisi patarimų? Per žingsnį nuo jūsų stovės Lietuvos slalomo guru Edvinas Sabalys, pasiruošęs atsakyti į visus klausimus ir pagelbėti jūsų sportinės kelionės pradžioje. Šioje trasoje varžytis nereikia – tai vieta išbandyti figūrinį vairavimą, suprasti kaip elgiasi automobilis. Labai tikimės, jog ši trasa taps populiari tarp savo vyrus į trasą atlydinčių damų – kol vyrai lakstys didelėje trasoje ir matuosis sekundės dalis, damos galės tobulinti savo vairavimo įgūdžius. Tikėkimės Edvino žavesys nesugadins kieno nors santykių“, – juokiasi renginio organizatorius Andrius Gelžinis.

Tradiciškai trasos asfaltą užims sprinto ir slalomo rungtys, greičiausiųjų lauks „Autoplius.lt“, „Lesta“, „Plaunu Pats“ prizai, o prie varžybų prisijungiantis naujasis rėmėjas „Automotive.lt“ ne tik apdovanos, bet ir pakvies apsilankyti jų stende, bei pakonsultuos dėl modifikacijų, kurios padėtų „Nemuno žiedą“ įveikti greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius