Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„Samsonas Rally Utena 2023“ lenktynininkams – unikaliausi bei vertingiausi prizai

Spalio pirmą dieną, po dviejų kvapą gniaužiančių dienų praleistų Utenos, Anykščių bei Molėtų rajonų greičio ruožuose, „Samsonas Rally Utena 2023“ varžybų prizininkams užlipusiems ant podiumo bus įteikti išties ypatingi prizai.
Samsonas Rally Utena 2023 m.
Samsonas Rally Utena 2023 m. / Ralio organizatorių nuotr.

„Samsonas Rally Utena 2023“ organizatoriai ieško nestandartinių bei įdomių sprendimų ne tik sportinėje ralio dalyje, tačiau ir kitose srityse, todėl su metalo apdirbimo įmonės UAB „Bos Inox“ pagalba, ralio prizininkų lentynas papuoš originalaus dizaino prizai.

„Galiu pasidžiaugti, kad nuo 2017 metų taures mūsų renginiams gamina senas draugas Gediminas Vilimas bei jo įmonė. Pats Gediminas yra ne tik draugas, bet ir automobilių sporto entuziastas, pats dalyvaujantis žiedinėse lenktynėse. Todėl net prizų gamyboje siekia maksimalios kokybės bei unikalumo.

Dėl to „Samsonas“ vardą turinčios varžybos kaip „Rally Utena“, „7 Lakes Rally“, “Rally Rokiškis” ar Didžiosios Britanijos „Bushwhacker Rally“ bei „Rally Fivemiletown“ savo prizininkams įteikia vienas vertingiausių taurių Europoje. Tokio pat išskirtinio dėmesio sulauks ir „Samsonas Rally Utena 2023“ prizininkai, kuriems bus įteikti unikalūs - amortizatorius imituojantys prizai “ - pasakoja Martynas Samsonas

Tam, kad tokie prizai išvystų dienos šviesą bei būtų įteikti besidžiaugiantiems ralio prizininkams yra nueinamas netrumpas kelias.

Visų pirma - svarbi pati idėja bei noras sukurti kitokį, unikalų apdovanojimą, kuris išsiskirtų tiek verte, tiek dizainu ir svarbiausia - primintų apie teigiamas emocijas renginyje, kuriame prizas buvo gautas.

Vėliau ta idėja turi nugulti brėžinyje, tam, kad mintis taptu realybe. Kuo prizas įdomesnis bei unikalesnis - tuo sudėtingesnių sprendimų, tobulesnės įrangos bei didesnės patirties reikalauja prizo gamyba. Šiuo atveju buvo panaudotos specialios vamzdžių apdirbimo technologijos dėl kurių gimė amortizatorius primenantis prizas.

„Taurių bei apdovanojimų gamyba atsirado iš bendros draugystės su Martynu. Automobilių sportas nėra man svetimas, esu pats važiavęs žiedinių lenktynių disciplinoje. Suprantu, kad suorganizuoti ralį yra sudėtinga užduotis ir kažkokį savo indėlį į visą tą reikalą smagu įdėti. Kam Martynui ieškoti bei gaišti laiką, kai artimame rate yra žmonių kurie gali šioje sferoje padėti - tai va ir padedam šituo klausimu jau šešerius metus. Sugalvotą prizų konceptą mūsų braižytojai perteikia brėžiniuose, o gamyba pasitelkiant aukščiausio lygio įrangą bei didžiulę patirtį visą tai realizuoja. Telieka prizus įteikti tiems, kurie jų nusipelno varžybų metu. Šiemet prizai bus kitokie nei visuomet, nes norisi pakeisti šiek tiek stilistiką bei nustebinti tuos, kurie juos gaus.“ - teigė Gediminas Vilimas.

Daugiau informacijos apie rugsėjo 29-ą – spalio 1-ą dienomis įvyksiančias varžybas galima rasti www.samsonasrally.com bei organizatorių puslapyje „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius