Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sekmadienio planas adrenalino gerbėjams – „bulių kautynės“ ir autokrosas Uoginiuose

Vos už kelių dešimčių kilometrų nuo Panevėžio esančioje Kupiškio rajono Uoginių kaimo trasoje sekmadienį bus karšta. Čia griausmingu renginiu prasidės „bulių kautynių“ čempionatas.

Renginyje bus galima išvysti sunkiųjų ir lengvųjų „bulių“ pasirodymą, o taip pat čia vyks ir autokroso varžybos. Atskiri važiavimai numatyti ir moterims, kurios varžysis damų kroso įskaitoje.

Įrengėme poilsio zoną sportininkams.

Beje, šiemet dalyvius ir žiūrovus Uoginių trasa pasitinka gerokai pasikeitusi. Trasos šeimininkas Saulius Valiukas įdėjo daug pastangų, kad trasos infrastruktūra taptų dar patogesnė tiek dalyviams, tiek žiūrovams.

Nuotr. iš asmeninio archyvo/Saulius Valiukas
Nuotr. iš asmeninio archyvo/Saulius Valiukas

„Įrengėme poilsio zoną sportininkams. Iškasėme tvenkinį, kuriame, sušilus orams, po važiavimo ar varžybų galės atsigaivinti visi norintys.

Pati trasa taip pat pasikeitė. Ji dabar tapo ilgesnė – 950 metrų. Jei oras leis, sekmadienį jau važiuosime nauja trasa. Ji dalyviams turėtų patikti, nes yra greitesnė.

Privežėme 3000 kubinių metrų molio, tai galbūt iki važybų pavyks suformuoti ir trampliną“, – naują trasos veidą apibūdino Saulius Valiukas.

Trasos vietą galite rasti žemiau pateiktame žemėlapyje.

Uoginių trasos vieta

Renginio metu veiks ir lauko kavinėje, kurioje žiūrovai galės pasistiprinti ir atsigaivinti.

Greta visų gerų naujienų derėtų pridurti ir tai, kad sekmadienį sinoptikai prognozuoja giedrą orą ir malonią, pavasariška šilumą, o esant tokioms sąlygoms žiūrovai galės paskraidyti parasparniu.

Bilieto kaina – 5 eurai.

Varžybų pradžia – 12 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius