TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sheras Zyske kartu su kitais motoakrobatais iš Lietuvos pasirodė F1 etapo metu

Motoakrobatas Sheras Zyske pasiekė savo patį aukščiausią tašką karjeroje. Jis, kartu su kitais motoakrobatais iš Lietuvos, penktadienį ir savaitgalio dienomis pasirodė populiariausių pasaulyje autosporto varžybų – „Formulės 1“ metu.
Sheras Zyske
Sheras Zyske, Aras Gibieža, Virgilijus Dikšas ir Nerijus Malinauskas Zandvoorte.

Anksčiau jau esame rašę apie tai, kaip šiemet motoakrobatas iš Utenos pateko į rekordų knygą. Antrojo „Lietuvos Tukada plento žiedo čempionato“ etapo metu jis greičiausiai šalies istorijoje apvažiavo „Nemuno žiedą“ ant galinio motociklo rato.

Šį savaitgalį Sheras, jo atstovaujamos „Stun Riders“ komandos nariai Virgilijus Dikšas ir Nerijus Malinauskas bei kitas garsus šalies motoakrobatas Aras Gibieža pasirodė „Formulės 1“ lenktynių Zandvoorte (Olandija) metu.

Specialią programą paruošę motoakrobatai penktadienį atliko savo pasirodymą kartu su sportiniais automobiliais. Tarp kurių buvo net garsusis „DMC DeLorean“ automobilis, žinomas iš kultinių filmų „Atgal į ateitį“. Savo pasirodymą jie pakartos ir šeštadienį tarp laisvųjų treniruočių ir kvalifikacinių važiavimų.

„Paskutiniu metu tikrai stengiamės būti kiek galima labiau matomi ir taip vieną dieną mus pastebėję F1 organizatoriai, pasikvietė tarp F1 bolidų sesijų parodyti susirinkusiems žiūrovams savo šou“, – Sheras Zyske pasakojo kokiu būdu jiems pavyko prasimušti į pačią F1.

„Zandvoorto“ trasoje esantis lietuvis negalėjo patikėti tuo, kiek daug čia jau yra susirinkusių sirgalių. „Atrodo kur tik pasižiūri – ten M.Verstappeno atributika, plakatai, jo fanų restoranai, žmones čia tikrai dėl jo pamišę“, – įspūdžiais dalinosi Sheras.

Vien ko vertas faktas, kad 2022 m. Maxo Verstappeno namų trasoje „Formulės 1“ varžybas stebėjo virš 300 tūkst. žmonių.

Paklaustas apie pačios „Zandvoorto“ trasos būklę, ją treniruotėse išbandęs Sheras labai išgyrė jos dangą ir trasos infrastruktūrą. Pasirodo po to, kai joje 1985 m. buvo paskutinį kartą surengtos F1 varžybos, trasos konfigūracija buvo pakeista ir laikui bėgant trasa buvo renovuota, kad vėl atitiktų F1 standartus ir joje olandai galėtų stebėti savo dievaitį M.Verstappeną.

„Manau, kad tai yra pats didžiausias autosporto renginys ir auditorija, kokią tik mes kaip motoakrobatai galime pasiekti. Visi tikrai įdėjome daug darbo, kad turėtume galimybę čia pasirodyti. Tiek daug metų su komanda aktyviai to siekėme ir galiausiai pavyko“, – džiaugsmu nesitverdamas komentavo Sheras Zyske.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius