Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Simuliatorių akademijos“ komanda „Daytona 24 hours“ lenktynėse finišavo 11-a

Nesėkmingai pradėjusi virtualias „Daytona 24 hours“ lenktynes „iRacing“ žaidimo platformoje, „Simuliatorių akademijos“ komanda finišą pasiekė 11-oje vietoje. Komandą sudarė keturi lenktynininkai: Tauras Tunyla, Ignas Abečiūnas, Martynas Sidunovas ir Laurynas Černeckas.
„iRacing“ simuliatoriuje naudojamas „Mercedes AMG GT3“
„iRacing“ simuliatoriuje naudojamas „Mercedes AMG GT3“
Temos: 1 Tauras Tunyla

Varžybų pradžia „Simuliatorių akademijos“ komandai buvo sėkminga: kvalifikacijoje užėmusi 4-ą vietą, po pirmųjų ratų ji pakilo į antrąją. Tačiau 14-ame rate į lietuvių komandos „Mercedes AMG GT3“ galą įsirėžė konkurentų automobilis ir praleidę kelias dešimtis minučių techninio aptarnavimo zonoje, lietuviai grįžo į 24-ą vietą.

Naktį trispalve paženklintas „Mercedes“ patyrė dar vieną avariją: dėl ne iki galo priveržtų pedalų viename posūkyje jis nebeteko stabdžio ir rėžėsi į apsaugines trasos padangas. Rezultatas – dar trylika minučių techninio aptarnavimo zonoje.

Nepaisant antros nesėkmės, po kurios lietuvių „Mercedes“ tiesiojoje nepavijo konkurentų, vairuojančių tuos pačius automobilius, „Simuliatorių akademijos“ komanda pamažu kilo į viršų, kol likus keliems ratams iki finišo pakilo į 11-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius