Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Suomijoje prasidėjusiame WRC ralyje pirmauja J.M.Latvala

Po pirmųjų Suomijos ralio greičio ruožų į pirmąją vietą įsiveržė vietinis herojus – Jari-Matti Latvala. Suomis nedidele persvara lenkia komandos draugą Sebastieną Ogier.
WRC Suomijoje
WRC Suomijoje / „Scanpix“/AP nuotr.

Ralį geriau pradėjo prancūzas, kuris prieš J.M. Latvalą vienu metu pirmavo 3,3 sek. Tačiau viename iš greičio ruožų suomis čempionate pirmaujantį S.Ogier pranoko 5,4 sek. ir įsiveržė į priekį.

Sportininkas vėliau dar sekunde padidino persvarą. Tuo tarpu S.Ogier viename iš greičio ruožų pavyko atsikovoti tik 0,5 sek.

„Scanpix“/AP nuotr./WRC Suomijoje
„Scanpix“/AP nuotr./WRC Suomijoje

Pirmoje dienos pusėje dėl pirmosios vietos kovojo „Citroen“ atstovas Krisas Meeke.

Tačiau sportininkas vėliau gavo 10 sek. baudą už tai, kad pavėlavo į vieną iš greičio ruožų. K.Meeke dabar nuo lyderio atsilieka 24 sek., o prieš ketvirtoje vietoje esantį komandos draugą Madsą Ostbergą pirmauja 10 sek.

Penktą ir šeštą vietas kol kas užima „Hyundai“ komandos atstovai – Thierry Neuville‘is ir Dani Sordo. Tiesa, pastarieji du sportininkai nuo pirmaujančio J.M.Latvalos jau atsilieka beveik 2 minutėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius