Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Sun“: Lewisas Hamiltonas slapta įrašinėja muzikos albumą

Pertraukos tarp „Formulės-1“ lenktynių sezonų metu 2008 m. pasaulio čempionas Lewisas Hamiltonas įrašinėja savo ritmenbliuzo (R&B) muzikos albumą, skelbia britų bulvarinis laikraštis „The Sun“.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tvirtinama, kad sportininkas dirba toje pačioje studijoje, kur savo ankstesnius darbus įrašė tokie garsūs atlikėjai, kaip Robbie Williamsas ar Kylie Minogue. Tiesa, lenktynininkas savo kūrinių, panašu, nesiruošia viešinti.

„Ne daug kas žino, kad Lewisas laisvalaikiu kuria muziką. Jis pasinėręs į R&B ir yra sukūręs daug kūrinių“, – taip „The Sun“ cituoja savo neįvardinamą šaltinį.

„Šiuo metu jis visiškai susikoncentravęs į F-1, tad kūriniai greičiausiai nebus paviešinti. Nepaisant to, jis sulaukė palankių juos išklausiusiųjų atsiliepimų.“

Jei „The Sun“ skelbiama informacija pasitvirtintų, L.Hamiltonas netaptų pirmuoju muziką kuriančiu „Formulės-1“ lenktynininku. Šioje srityje anksčiau eksperimentavo ir daugiau sportininkų – savo kūrinių albumą prieš kelerius metus išleido ir 1997 m. pasaulio čempionas Jacques Villeneuve'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius