Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

WRC ralyje Suomijoje pirmauja J.M.Latvala

Suomijoje vykstančiame ralyje po penktadienio greičio ruožų pirmauja vietinis herojus Jari-Matti Latvala. Suomis prieš artimiausią varžovą dabar pirmauja beveik 20 sekundžių.
WRC Lietuvoje
WRC / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kurį laiką komandos draugui bandė priešintis čempiono titulą ginantis Sebastienas Ogier. Tačiau prancūzas po pietų nusileido ne tik J.M. Latvalai, bet ir puikiai kol kas važiuojančiam „Citroen“ komandos atstovui Krisui Meeke. Pastarasis prieš trečią vietą užimantį VW atstovą pirmauja mažiau nei 2 sek.

Atkakli kova vyksta dėl ketvirtos vietos. Kurį laiką ji priklausė Mikko Hirvonenui. Suomis bėgo nuo jį persekiojusių norvegų Madso Ostbergo ir Andreaso Mikkelseno, tačiau apsisuko viename iš greičio ruožų ir dėl to prarado dvi pozicijas.

Gedimino R. nuotr./WRC ralio etapas Lietuvoje. Gedimino R. nuotr.
Gedimino R. nuotr./WRC

Buvęs F-1 pilotas Robertas Kubica panašu, jog tęsia tradiciją – patirti bent vieną avariją kiekviename Pasaulio ralio čempionato etape. Ne išimtis buvo ir šis kartas. Sportininkas patyrė avariją, tačiau toliau tęs dalyvavimą Suomijos ralyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius