Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijampolės „Sūduva“ pakrikštijo Jesenicių areną: „Galbūt perduosime pergalių aurą Lietuvos rinktinei“

Pirmieji Jesenicių krepšinio areną antradienį išbandė ne Lietuvos rinktinės nariai, o Marijampolės „Sūduvos“ krepšininkai, kurie čia žaidė draugiškas rungtynes su vietos ekipa. „Užkūrėme salę“, – netikėtai užplūdusiu Lietuvos žiniasklaidos dėmesiu mėgavosi suvalkiečių treneris Žilvinas Strazdas.
„Sūduvos“ krepšininkai po rungtynių nepaliko arenos ir darė specialius pratimus
„Sūduvos“ krepšininkai po rungtynių nepaliko arenos ir darė specialius pratimus / A.Žukaitės nuotr.

„Sūduva“ kontroliniame mače 84:59 įveikė Jesenicių klubą, tačiau komanda iš Lietuvos labiau džiaugėsi galimybe išbandyti miestelio, kuriame netrukus prasidės Europos krepšinio čempionatas, areną nei pergale prieš varžovus.

„Išvažiuodami nežinojome, kur žaisime draugiškas rungtynes. Tik šiandien pirmą kartą atvykome į šią salę. Ji fantastiška. Be to, ir krepšininkai džiaugėsi galėdami patys išbandyti šią areną“, – 15min.lt teigė klubo treneris Ž.Strazdas. 

Jesenicių arenoje pirmą kartą skambėjo ir Lietuvos himnas, o mačas buvo daugiau testo pobūdžio. Prieš kiekvieną čempionatą organizatoriai nori išbandyti švieslentes, garso bei vėdinimo sistemas ir pan.

A.Žukaitės nuotr./„Sūduvos“ krepšininkai po rungtynių dar atlikinėjo specialius pratimus
A.Žukaitės nuotr./„Sūduvos“ krepšininkai po rungtynių dar atlikinėjo specialius pratimus

Į specialią krepšinio stovyklą „Sūduva“ atvyko rugpjūčio 27 dieną ir viešės Slovėnijoje iki rugsėjo penktosios. 

„Įspūdis fantastiškas, sąlygos nuostabios. Smagu, kad nugalėjome. Galbūt perduosime pergalių aurą rinktinei. Taip jau išėjo, kad pirmieji išbandėme šią salę, nes rinktinė tik šiandien atskrido“, – įspūdžiais dalijosi strategas. 

Jis teigė, kad su savo vadovaujama komanda turės galimybę stebėti pirmąsias „Eurobasket 2013“ rungtynes: „Labai malonu suderinti darbą ir tokį džiaugsmą, kaip Europos čempionatas.“

Lietuvos krepšinio rinktinė į Jesenicių krepšinio areną atvyks vakare. Vietoje dviejų treniruočių mūsiškių lauks tik viena, vakarinė treniruotė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius