Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingasis Franckas Ribery pasaulio futbolo čempionatą iškeitė į lėbavimą ir keistai storos cigaretės rūkymą

Pasaulio futbolo čempionate Brazilijoje turėjęs žaisti vienas geriausių Prancūzijos rinktinės saugų Franckas Ribery buvo smalsuolių „pagautas“ Ibisos saloje rūkantis keistai storą cigaretę. Žinovai tikina, kad garsus futbolininkas rūkė marihuaną. Apie tai pranešė Vokietijos leidinio „Bild“ žurnalistai.
Franckas Ribery
Franckas Ribery / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite beveik prie 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Vokiečiai turi nuotraukų, kuriose F.Ribery draugų kompanijoje prie baseino rūko keistai storą cigaretę, o veido išraiška yra nelabai natūrali. Be to, kelis cigaretės užtraukimus F.Ribery atliko užsimetęs ant galvos rankšluostį, o dūmų tvaike buvo paskendęs ir jo draugas.

Be to, anglų leidiniai turi fotografijų, kad F.Ribery Ibisoje visą dieną skiria stikliuko kilnojimui, o jo draugeliai pataikauja garsiam žaidėjui.

Birželio 6 dieną Prancūzijos rinktinės vadovai pranešė, kad dėl nugaros traumos ekipai planetos pirmenybėse nepadės F.Ribery. Prancūzai Pasaulio čempionatą Brazilijoje pradėjo pergale,  E grupėje net 3:0 įveikę Hondūrą.

Tai jau ne pirmasis skandalas, į kurį įsivelia garsus prancūzų futbolininkas – pastarąjį kartą jis buvo apkaltintas lytiniais santykiais su nepilnamete prostitute. Žaidėjas taip pat buvo savo laiku kaltinamas marihuanos rūkymu, amoraliu elgesiu ir ištvirkavimu. Jis ne kartą privalėjo aiškintis teisėsaugos institucijoms.

F.Ribery nuotraukas, kur jis rūko keistą cigaretę, galima pamatyti čia

F.Ribery poilsio su draugais nuotraukas galima pamatyti čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius