Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Internetas juokiasi iš brazilų, Vokietija dėkoja didvyriams: „Ačiū jums, mes jus mylime“

Vokietijos futbolo rinktinė pasiekė didžiausią visų laikų pergalę Pasaulio futbolo čempionatų pusfinaliuose. „Die mannschaft“ sutrypė šeimininkę Braziliją net 7:1. Po mačo televizijos kameros rodė iš aikštės apsiverkusį einantį Davidą Luizą, Brazilijos futbolo sirgaliai liejo įtūžį degindami vėliavas, o internetas tiesiog sprogo nuo įvairių komentarų ir juokelių.
Pele nebenori būti brazilu
Pele nebenori būti brazilu

Prisijunkite prie daugiau kaip 10 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Futbolas yra žaidimas, kurį žaidžia 22 žmonės 90 minučių, Vokietija ką tik viską sugadino“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė legendinis Anglijos futbolo rinktinės puolėjas, o dabar žurnalistas Gary Linekeris.

Pirmajame kėlinyje sparnuotomis frazėmis garsėjantis anglas dar bandė juokauti: „Žinai, kad esi didelėje bėdoje, kuomet įvartį įmuša Sami Khedira.“

Vis dėlto, juokai greitai baigėsi, o Brazilijos futbolininkai patyrė kone didžiausią gėda savo šalies futbolo istorijoje. Jei ne Oscaro įvartis 90-ąją minutę – tai būtų didžiausias visų laikų pralaimėjimas. 1920 m. Urugvajus buvo įveikęs Braziliją 6:0, tačiau tai buvo Čilėje, o ne Brazilijoje.

Bild: „Ačiū, mes jus mylime“
Bild: „Ačiū, mes jus mylime“

Futbolas yra žaidimas, kurį žaidžia 22 žmonės 90 minučių, Vokietija ką tik viską sugadino.

„Nacionalinio himno giedojimas, sako, rodo atsidavimą. Tai visiškai nieko nereiškia išėjus į aikštę. Rodykite savo atsidavimą aikštėje“, – „Twitter“ rašė buvęs Anglijos rinktinės gynėjas Rio Ferdinandas.

Vokietijos žiniasklaida netvėrė iš pasitenkinimo. „Bild“ pagrindiniame tinklalapio puslapyje užrašė: „Ačiū, mes jus mylime.“ sport.de nedaugžodžiavo: „Be žodžių: 7:1.“

Nemiegojo ir internautai, jau pirmojo kėlinio viduryje pradėję kurti įvairius juokingus vaizdelius, kurių tikslas – pasišaipyti iš brazilų arba išaukštinti vokiečius.

Juokavo net NBA lygos „Atlanta Hawks“ klubas, savo „Twitter“ paskyroje įkėlęs snaiperio Kyle'o Korverio nuotrauką ir užrašęs: „Du Kyle'o tritaškiai ir Brazilija grįžta į rungtynes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius