Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14 futbolininkų, kurių pavardės šią vasarą bus apipintos daugiausia gandų

100 mln. eurų – tokia suma vis dažniau minima, kai kalbame apie pačius geriausius pasaulio futbolininkus ir galimus jų perėjimus į kitas komandas. Birželio pirmąją prasidės visą vasarą truksiantis futbolininkų perėjimo langas. „Four Four Two“ sudarė sąrašą žaidėjų, kurie vasarą sulauks daugiausia dėmesio ir gandų.
Griezmannas, Aubameyangas ir Morata
Griezmannas, Aubameyangas ir Morata / 15min koliažas

Antoine'as Griezmannas

Prancūzų puolėjo ateitis labai stipriai priklausys nuo „Atletico“ trenerio Diego Simeone pasirinkimo likti Madride ar keltis kitur. Teigiama, kad A.Griezmanno sutartyje su „Atletico“ numatyta maždaug 100 mln. eurų išpirka, tad įperkamas jis toli gražus ne kiekvienai komandai. Žaidėjas neturi agento, tačiau jo asmeninis patarėjas spaudai yra sakęs, kad A.Griezmannas turi vieną svarbų norą – žaidimą Čempionų lygoje.

Gali atsidurti: „Manchester United“, „Manchester City“, „Chelsea“.

Alexandre'as Lacazette'as

Dar vienas prancūzas, kuris praėjusią vasarą buvo labai aktyviai siejamas su „Arsenal“. Šį sezoną Prancūzijos čempionate per 27 rungtynes jis įmušė 24 įvarčius, o tokį rezultatyvumą demonstruoja jau ne pirmą sezoną. Žaidėjas mano, kad jam pagaliau ateina laikas keltis į aukštesnio lygio klubą, tačiau „Lyon“ vadovas mano, kad A.Lacazette'o kaina turėtų būti ne mažesnė nei A.Griezmanno.

Gali atsidurti: „Arsenal“, „Manchester City“, „Atletico“.

„Scanpix“/AP nuotr./Alexandre'as Lacazette'as
„Scanpix“/AP nuotr./Alexandre'as Lacazette'as

Pierre'as-Emerickas Aubameyangas

„Borussia“ vadovas Hansas Joachimas-Watzke anksčiau teigė, kad gabonietis kelsis tik į vieną iš dviejų komandų – „Barcelona“ arba „Real“. Dortmundo klubas neketina dar vieno savo lyderio parduoti „Bayern“. Pats žaidėjas į „Premier“ lygą greičiausiai nesikels, o anksčiau yra išreiškęs palaikymą „Real“.

Gali atsidurti: „Barcelona“, „Real“.

Romelu Lukaku

Belgo sutartis su „Everton“ galios dar du sezonus, tad visi svertai šią vasarą bus paties klubo rankose. Jeigu R.Lukaku nuspręs keisti komandą, „Irisai“ galės laisvai prašyti 70-80 mln. svarų sterlingų išpirkos. Tačiau treneris Ronaldas Koemanas gali nuspręsti puolėją pasilikti, jeigu klubas nesugebės rasti tinkamo pakeitimo. Likti komandoje gali nuspręsti ir pats puolėjas.

Gali atsidurti: „Chelsea“, „Manchester United“.

„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku
„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku

Alexis Sanchezas

Jeigu „Arsenal“ nesugebės baigti sezono pozicijose, kurios užtikrina žaidimą Čempionų lygoje, čilietis greičiausiai išvyks. Pasirinkimų A.Sanchezas tikrai turės apsčiai.

Gali atsidurti: „Chelsea“, PSG, „Juventus“.

Mesutas Ozilas

Dar vienas „Arsenal“ lyderis, kurio nepasitenkinimas situacija klube ne kartą matėsi šį sezoną. Vokietis jau ir viešai sakė, kad vasarą svarstys apie ateitį, tačiau didelė jo alga ir prasta forma tikrai neprivilios pačių didžiausių klubų. Šios priežastys greičiausiai lems, kad M.Ozilas liks „Arsenal“.

Gali atsidurti: PSG, „Bayern“.

Zlatanas Ibrahimovičius

Švedas patyrė sunkią traumą, kuri gali nulemti jo karjeros aukščiausiame lygyje pabaigą. Sunku prognozuoti, ką nuspręs puolėjas, tačiau „Manchester United“ patekimas į Čempionų lygą gali privilioti Zlataną dar metus likti Anglijoje.

Gali atsidurti: Kinijos lygoje, MLS arba pasirašyti naują sutartį su „Man Utd“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rossas Barkley
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rossas Barkley

Rossas Barkley

Liverpulio „Everton“ klubas saugą vilioja pasirašyti naują sutartį ir tikriausiai derybos užtruks. Vienu perspektyviausių Anglijos futbolininkų vis dar laikomas R.Barkley sužaidė ne patį geriausią sezoną ir persikėlimo atveju tikrai liks „Premier“ lygoje. Kol kas daugiausiai gandų saugą sieja su „Tottenham“.

Gali atsidurti: „Tottenham“, „Chelsea“, „Manchester City“ arba pasirašyti naują sutartį su „Everton“.

Alvaro Morata

Neseniai ispanas sakė, kad jam labai patiko Italijoje, tačiau jei kažkada išvyks, jis norės žaisti „Premier“ lygoje. Šį sezoną „Real“ klube A.Morata negavo labai daug žaidimo laiko, tad gali nuspręsti išvykti. Žinoma, jeigu „Real“ klubas nuspręs ispanui suteikti pagrindinio puolėjo vietą, A.Morata toliau žais Madride.

Gali atsidurti: „Chelsea“, „Tottenham“.

Kylianas Mbappe

Vos 18 metų futbolininkas kone kasdien siejamas su vis nauja aukščiausio lygio komanda. „Monaco“ ir Prancūzijos rinktinės puolėjas vis dar yra labai jaunas ir ne kartą viešai sakė, kad jam per anksti keltis kitur, tačiau didžiųjų Europos klubų siūlomi atlyginimai gali jaunuolį ir suvilioti.

Gali atsidurti: „Real“, „Barcelona“, „Bayern“, „Manchester City“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Isco
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Isco

Isco

Ispanas šį sezoną šalies pirmenybėse Madrido „Real“ starto sudėtyje pradėjo tik 16 mačų, tačiau vis tiek įmušė 10 įvarčių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Vis dėlto jis taip ir neišsikovojo pozicijos startinėje sudėtyje. Zinedine'as Zidane'as ne kartą viešai gyrė saugą už puikius pasirodymus. Jo ir Madrido klubo sutartis galioja tik iki 2018 metų vasaros, tad gandų bus labai daug.

Gali atsidurti: „Chelsea“, „Tottenham“, „Manchester City“.

Bernardo Silva

Dar vienas „Monaco“ talentas. 22 metų portugalas jau ne pirmus metus laikomas labai perspektyviu saugu, tad klubui tikriausiai nepavyks jo išlaikyti. B.Silva laisvai galėtų rungtyniauti „Premier“ lygoje, į kurią veikiausiai ir kelsis, kai tik nuspręs, jog jau laikas.

Gali atsidurti: „Tottenham“, „Chelsea“, „Manchester United“.

Youri Tielemansas

19 metų saugas šį sezoną „Anderlecht“ klubui jau įmušė 18 įvarčių ir kone kasdien yra siejamas su vis nauja komanda. Jaunam futbolininkui renkantis naują klubą bus labai svarbu žaidimo laikas, tad nereikia tikėtis „Barcos“ ar „Real“. Labai tikėtinu pirkėju įvardijamas „Monaco“ klubas, kuris vasarą greičiausiai turės nemažai laisvų pinigų.

Gali atsidurti: „Monaco“, „Atletico“, „Everton“, „Tottenham“, „Borussia“, „Manchester United“.

Wilfriedas Zaha

24 metų „Crystal Palace“ krašto puolėjas prieš kelis metu nepritapo „Man Utd“, bet šį sezoną yra labai svarbus komandos žaidėjas ir jau atkreipė ne vieno „Premier“ lygos klubo dėmesį. Tai gana ribotas žaidėjas, tačiau puikiai mokantis išnaudoti savo stipriąsias puses – greitį, staigumą ir fizinę jėgą.

Gali atsidurti: „Tottenham“, „Chelsea“, „Manchester City“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius