-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Conte nepatylėjo ir vėl atsikirto J.Mourinho: „Esi mažas žmogus su žemo lygio manieromis“

Antonio Conte nepatylėjo ir žodžių karas tarp „Chelsea“ stratego bei „Manchester United“ žaidimui diriguojančio portugalo Jose Mourinho prasitęsė. Į bene šlovingiausius „Chelsea“ laikus nuvedusį J.Mourinho italas pavadino „mažu žmogumi, pasižyminčiu žemo lygio manieromis“.
Antonio Conte
Antonio Conte / „Scanpix“ nuotr.

A.Conte nepraleido pro ausis J.Mourinho užuominų apie neva suteptą italo praeitį.

„Praeityje aš dariau klaidų netinkamai elgdamasis techninėje zonoje, bet tai, kas man nenutiko ir niekada nenutiks – aš niekada nebūsiu suspenduotas dėl sutartų rungtynių“, – įgeldamas dabartiniam „Chelsea“ treneriui sakė J.Mourinho.

A.Conte reakcija buvo audringa.

„Prieš dalindamas tokiu komentarus, prieš skaudindamas kitą žmogų, turi pasidomėti faktais“, – kalbėjo A.Conte.

„Taip parodai, koks mažas žmogus esi. Tu nežinai gerai situacijos“, – į portugalą kreipėsi A.Conte.

„Tiesa ta, kad kad keturių mėnesių diskvalifikacija man buvo neteisingai paskirta. Visi žino, kad kreipiausi į teismą ir laimėjau bylą“, – paaiškino strategas.

Ir tęsė: „Jūs patys gerai žinote, kas tai per žmogus. Jo lygis labai žemas. Pakartosiu: prieš kalbėdamas turi gerai žinoti, kas nutiko“.

„Puikiai žinau, koks jis buvo praeityje. Praeityje jis buvo mažas žmogus daugeliu aspektų. Mažas žmogus jis yra dabar, mažas ko gero išliks ir ateityje“.

A.Conte taip pat prisiminė tai, kaip J.Mourinho kritikavo Claudio Ranieri, sakydamas, kad angliškai šis nemoka nei „laba diena“ pasakyti, o kai šis buvo atleistas iš „Leicester City“ – jau demonstravo solidarumą italų treneriui.

„Matau jį kaip mažą žmogų su žemo lygo manieromis. Puikiai prisimenu situaciją su Claudio Ranieri. Jis kritikavo C.Ranieri dėl šio anglų kalbos, o kai C.Ranieri buvo atleistas, apsirengė marškinėliais su C.Ranieri inicialais. Jis – dirbtinė asmenybė. Kiekvienoje situacijoje elgiasi taip, kaip jam naudinga“.

Ar bus dar vienas J.Mourinho atsakas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius