Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lygos naujokų lyderis apie „Sūduvą“: „Nieko ypatingo“

Kauno rajono FC „Hegelmann Litauen“ futbolininkai šį penktadienį sužais dešimtąsias „Optibet A lyga“ rungtynes. Mėlynai baltų varžovais šį kartą bus 22 taškus turintys ir su „Kauno Žalgiriu“ pirmas dvi vietas besidalijantys Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai.
Kauno „Hegelmann Litauen“
Kauno „Hegelmann Litauen“ / nuotr. Elijaus Kniežausko

Prieš šią dvikovą savo mintimis apie įsibėgėjantį sezoną, savo sportinę formą ir pasiruošimą šioms rungtynėms papasakojo šiuo metu rezultatyviausias Kauno rajono ekipos žaidėjas kartvelas Levanas Mačarašvilis.

„Sužaidėme jau devynerias rungtynes ir jei kalbėti apie rezultatus, tai mes turime labai jauną komandą, kuriai pradžioje sekėsi galbūt ne taip gerai, bet mes visada stengiamės žaisti futbolą. Šį kartą žaisime prieš „Sūduvą“, prieš kurią pirmajame mače turėjome keletą gerų progų ir kurias privalėjome išnaudoti“, – pasakojo L. Mačarašvilis.

Saugas iš Sakartvelo pripažino, jog komandai reikėjo laiko įsibėgėti ir tik vėliau komanda susiėmė ir pradėjo demonstruoti geresnius rezultatus, pelnė įvarčius bei iškovojo dvi pergales bei du kartus sužaidė lygiosiomis.

„Taip, įgavome pasitikėjimo tuo ką darome, taip pat mums padeda treneriai, kurie suteikia įžvalgas apie tai ką mes kiekvienas turime pagerinti. Bendrai žiūrint šiuo metu komandoje viskas gerai“, – kabėjo 4 įvarčius jau „Optibet A lygoje“ pelnęs saugas.

Kalbėdamas apie savo sportinę formą, Levanas paminėjo, jog gali duoti komandai dar daugiau: „Taip, pelniau keturis įvarčius, bet galiu duoti komandai ir sau dar daugiau. Tarkime praeitose rungtynėse prieš „Džiugą“ galėjau pelnyti du įvarčius, bet pasisekė tai padaryti tik kartą“, – kalbėjo kartvelas.

Paklaustas, ar patenkintas savo vaidmeniu komandoje ir suteikiamomis galimybėmis, Levanas sakė: „Visame pasaulyje futbolininkai nori pelnyti įvarčius ir būti geriausiais. Manau, jog tokią rolę žaidėjo, kuris pelno įvarčius, šiuo metu aš atlieku. Noriu padėkoti savo komandos draugams, kurie sukuria progas, jei ne jų pastangos, nebūčiau to padaręs“, – sakė L.Mačarašvilis.

Pasakodamas apie pasiruošimą penktadienio rungtynėms, futbolininkas teigė, jog komanda specialiai nesiruošia dvikovai prieš „Sūduvą“ ir nėra taip, kad žaidėjai būtų išsigandę tituluoto varžovo. Kartvelas teigė, jog treneris Andrius Skerla akcentuoja įprastą pasiruošimą, lyg tai būtų dvikova prieš „Nevėžį“ ar „Kauno Žalgirį“.

„Taip mes suprantame, kad mūsų ekipų pajėgumai skiriasi, skiriasi žaidėjai, bet kai teisėjas paskelbia rungtynių pradžią jau nesvarbu, ar tu stipresnis ar silpnesnis, svarbiausia kas tą dieną geriau sužais ir išnaudos savo susikurtas galimybes“, – kalbėjo mėlynai baltų lyderis.

Pokalbio pabaigoje L.Mačarašvilis įvertino būsimos dvikovos galimybes ir jo komandos šansus: „Stengsimės, manau, jog nieko ypatingo nėra apie „Sūduvą“, taip jie turi du gerus krašto saugus, bet nėra nieko tokio, bandysime priešintis. Manau, jog penktadienį viskas bus gerai. Varžovams tikrai bus nelengva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius