Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 09 /2022 04 10

A lygos rungtynės tarp „Džiugo“ ir „Žalgirio“ nutrauktos dėl sirgalių muštynių

„Optibet A lygos“ 7-ajame ture susitiko Vilniaus „Žalgirio“ ir Telšių „Džiugo“ komandos. Dvikova, kurioje pirmavo Lietuvos čempionai (4:1), buvo nutraukta dėl kilusio konflikto tarp susirinkusių aistruolių.
Telšių „Džiugas“ – Vilniaus „Žalgiris“
Telšių „Džiugas“ – Vilniaus „Žalgiris“ / Elvio Žaldario nuotr.

Rungtynių pradžioje „džiugiečiai“ turėjo kelias progas pasižymėti, bet jų neišnaudojo. Tuo tarpu savo galimybės sulaukę svečiai 7 minutę išsiveržė į priekį. Po perdavimo iš dešiniojo krašto šeimininkų vartininkas Vincentas Šarkauskas neužtikrintai sužaidė, o Fabienas Ourega pasiuntė kamuolį į vartus.

„Džiugui“ vos po dešimties minučių pavyko atsitiesti. Po pakelto kampinio kilo sumaištis svečių baudos aikštelėje, o jos metu Saulius Mikoliūnas išmušė kamuolį į Aivarą Emsį, nuo kurio jis atšoko į vartus.

Kėliniui einant į pabaigą „Žalgiris“ susigrąžino pranašumą. Po perdavimo iš kairiojo krašto taikliu smūgiu iš arti pasižymėjo S.Mikoliūnas.

Po pertraukos Lietuvos čempionai sėkmingai išnaudojo „Džiugo“ klaidas gynyboje. 48 minutę po Francio Kyeremeh perdavimo kamuolį į tuščius vartus pasiuntė Mathias Oyewusi, o po mažiau nei dvidešimties minučių kontratakoje pasižymėjo Mantas Kuklys.

Visgi rungtynės baigėsi anksčiau laiko. 79 minutę teisėjas Mindaugas Jackus priėmė sprendimą nutraukti susitikimą įsiplieskus konfliktui tarp „Džiugo“ ir „Žalgirio“ aistruolių.

Įvykis bus tiriamas ir sprendimus dėl jo priims Drausmės komitetas.

Savo ruožtu Policijos departamentas informavo, kad įvykis preliminariai vertinamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas.

Sekmadienį viešinamoje pirminėje ikiteisminio tyrimo medžiagoje užfiksuota, kad balandžio 9 d. 16 val. 36 min. Telšiuose, Lygumų g., futbolo rungtynių tarp Telšių „Džiugo“ ir Vilniaus „Žalgirio“ metu, tarp sirgalių kilo muštynės, dėl kurių rungtynės buvo nutrauktos.

Į policijos įstaigą pristatyti: vyras (g. 1984 m.), vyras (g. 1993 m.), vyras (g. 1972 m.) ir vyras (g. 1984 m.), kurie apklausti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 284 str. (Viešosios tvarkos pažeidimas).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius