Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A lygos sezono žaidėjas Deividas Šemberas lieka „Žalgiryje“

Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubas savo gretose išsaugojo kapitoną ir geriausią 2014 metų A lygos futbolininką Deividą Šemberą. 36 metų veteranas dar bent metus žais „Žalgiryje“.
Deividas Šemberas
Deividas Šemberas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš beveik 18 metų karjerą stipriausioje Lietuvos komandoje pradėjęs D.Šemberas šiemet sugrįžęs į sostinę per 34 rungtynes įmušė 5 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Antroji čempionato pusė jau buvo kur kas geresė tiek man, tiek komandai. Džiugu, jog įvykdėme beveik visas užduotis. Vis tik nesijaučiame visiškai patenkinti.

Puikią sportinę formą antroje praėjusio sezono pusėje įgijęs saugas buvo pripažintas geriausiu šalies čempionato žaidėju, o su komandos draugais džiaugėsi pirmuoju savo karjeroje Lietuvos čempiono medaliu bei dar dviem trofėjais – LFF taure ir Supertaure.

„Šis žaidimas savaime man yra pati didžiausia motyvacija. Žinoma, yra ir konkrečios užduotys, kurias vis dar norisi įvykdyti „Žalgiryje“. Tai stumia mane į priekį“, – apie savo sprendimą dar nebaigti karjeros sakė D.Šemberas.

„Praėjusį sezoną teko pradėti be pasiruošimo, tad ne viskas nuo pirmos dienos klostėsi kaip norėjosi. Tačiau antroji čempionato pusė jau buvo kur kas geresė tiek man, tiek komandai. Džiugu, jog įvykdėme beveik visas užduotis. Vis tik nesijaučiame visiškai patenkinti. Dar neatlikome kai kurių darbų, prie kurių sugrįšime naujaisiais metais.

D.Šemberas šiemet sugrįžęs į sostinę per 34 rungtynes įmušė 5 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Visos užduotys liks tokios pačios kaip iki šiol. Mūsų komandos žaidėjai keisis, tačiau varžovai mus vertins lygiai taip pat. Jau ne vieną sezoną esame stipriausi Lietuvoje, o tai reiškia, jog kiekviena ekipa prieš mus žaidžia ir žais su labai didele motyvacija. Daug kartų matėme kaip priešininkai prieš mus demonstruoja geriausią savo žaidimą, atskleidžia stipriausias savybes, naudojasi mūsų silpnosiomis vietomis. Prieš čempionus visi žaidžia kitaip“, – pirmojo sezono sugrįžus į Lietuvą įspūdžiais dalijose D.Šemberas.

Žalgirietis ryškiausią pėdsaką paliko Maskvos CSKA komandos istorijoje. Jis tapo daugiausia rungtynių sužaidusiu legionieriumi Rusijoje, net tris kartus (2003, 2004 ir 2006 metais) patekusiu į geriausių Rusijos „Premjer“ lygos žaidėjų sąrašą.

2005-ieji futbolininkui buvo ypatingi metai. Jis sulaukė pripažinimo Lietuvoje – pelnė geriausio metų futbolininko apdovanojimą, o tarptautinėse varžybose pasiekė kiekvienam profesionaliam žaidėjui pavydėtinas aukštumas – kartu su CSKA klubu iškovojo UEFA taurę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius