Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A lygos skandalas tęsiasi: LFF sprendimu nepatenkintas „Atlantas“ kreipsis į UEFA

A lygos futbolą įsukusi skandalų karuselė niekaip nesibaigia. Penktadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) apeliacinis komitetas atmetė „Klaipėdos granito“ skundą ir pašalino ekipą iš šalies pirmenybių, tačiau nusprendė neanuliuoti šios komandos rezultatų.
Dovydas Norvilas
Dovydas Norvilas / alyga.lt nuotr.

LFF varžybų nuostatai skelbia, kad iš čempionato pašalintos komandos rezultatai turi būti anuliuoti. Jei LFF būtų likusi principinga, šis drausmės komiteto sprendimas būtų skaudžiai kainavęs dėl bronzos kovojančiai ir šiuo metu trečią vietą turnyro lentelėje užimančiai Marijampolės „Sūduvai“, o kovoje dėl bronzos favoritu būtų tapęs Klaipėdos „Atlantas“.

Suvalkiečiai prieš  „Klaipėdos granitą“ laimėjo visus keturis mačus, tuo tarpu „Atlantas“ laimėjo tik du kartus, sykį pralaimėjo ir kartą sužaidė lygiosiomis.

Likus dviems turams iki čempionato pabaigos „Sūduva“ savo sąskaitoje turi 67 taškus, „Atlantas“ – 64, bet kitą savaitę gaus garantuotus tris taškus už pergalę prieš A lygą vasarą palikusią Pakruojo „Kruoją“.

Sužinoję LFF vykdomojo komiteto sprendimą, kumščiais mojuoti pradėjo „Atlanto“ klubo atstovai. Klaipėdiečiai oficialioje klubo paskyroje socialiniame tinkle paskelbė, kad artimiausiu metu kreipsis į UEFA.

„Kadangi iš pirmenybių išmesto „Granito“ taškai neanuliuoti, „Atlanto“ juristas klubo vardu artimiausiu metu kreipsis į UEFA dėl LFF Valdybos sprendimo paaiškinimo“, – rašoma Klaipėdos „Atlanto“ žinutėje.

Kadangi iš pirmenybių išmesto "Granito" taškai neanuliuoti, "Atlanto" juristas klubo vardu artimiausiu metu kreipsis į UEFA dėl LFF Valdybos sprendimo paaiškinimo.

Posted by FK Atlantas (Oficialus) on 2015 m. lapkričio 13 d.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius