Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Wengeras neslepia – „Arsenal“ gali prarasti A.Sanchezą su M.Ozilu

Londono „Arsenal“ klubo treneris Arsene'as Wengeras jau sausio mėnesį gali prarasti du savo lyderius – vokietį Mesutą Ozilą ir čilietį Alexį Sanchezą. Abiejų žaidėjų sutartys artėja prie pabaigos.
Alexis Sanchezas ir Arsene'as Wengeras
Alexis Sanchezas ir Arsene'as Wengeras / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiek M.Ozilo, tiek A.Sanchezo sutartys baigiasi ateinančią vasarą, taigi pagal FIFA taisykles futbolininkai jau sausį galės pasirašyti sutartis su kitomis komandomis, į kurias pereitų po sezono. „Arsenal“ negautų jokios kompensacijos.

„Visada sakiau, jog tai, kad nesugebėjome su jais pernai pasiekti susitarimo dėl naujos sutarties, reiškia, kad jie būtinai išvyks. Abu žaidėjai atrodo čia laimingi, tad, manau, situacija dar gali pasikeisti. Šiuo metu mes neplanuojame paskelbti apie jokias naujienas“, – „The Guardian“ cituoja Arsene'ą Wengerą.

Prancūzas pripažino, kad gali netekti šių žaidėjų jau sausį arba vasarą.

Šią vasarą A.Sanchezu ypač domėjosi Josepo Guardiolos vadovaujamas „Manchester City“ klubas, tačiau „Arsenal“ atsisakė pradėti derybas.

O M.Ozilas nėra itin paklausi prekė žaidėjų rinkoje, bent jau tarp klubų, kurie galėtų pasiūlyti vokiečio pageidaujamą atlyginimą.

28-erių M.Ozilas klube rungtyniauja nuo 2013 metų ir per 166 mačus yra pelnęs 32 įvarčius. 28-erių A.Sanchezas nuo 2014 metų „Arsenal“ gretose sužaidė 151 mačą ir pelnė 73 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius