Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

„AC Milan“ išradingai sureagavo į herojišką įvarčių mašinos virsmą vartininku

Rezultatyviausias visų laikų Prancūzijos futbolo rinktinės žaidėjas Olivier Giroud savaitgalį pademonstravo, kad turi ne tik įvarčių mušimo talentą. Į vartus stojęs prancūzas apsaugojo savo komandos pergalę, o dabar jau imti pardavinėti jo vartininko marškinėliai.
Olivier Giroud
Olivier Giroud / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

37-erių veteranas žaidė „AC Milan“ komandos smaigalyje šeštadienio rungtynėse prieš „Genoa“, tačiau paskutinėmis minutėmis jam teko užsimauti vartininko pirštines.

Milano klubo vartų sargas Mike'as Maignanas užsidirbo raudoną kortelę, o „AC Milan“ treneris Stefano Pioli buvo išnaudojęs visus penkis keitimus, tad specialistas bedė pirštu į O.Giroud.

Jis stojo į savo komandos vartus ir sugebėjo juos apginti netgi nuo pavojingos Genujos klubo atakos paskutinėmis mačo akimirkomis. Herojiškas O.Giroud pasirodymas lėmė, kad „AC Milan“ iškovojo pergalę 1:0.

Toks O.Giroud pasirodymas neliko nepastebėtas tarp sirgalių, kurie aukštino prancūzą, o pats Milano klubas sureagavo į situaciją ypač išradingai.

„AC Milan“ įtraukė savo puolėją į komandos vartininkų sąrašą oficialiame klubo tinklapyje, kur O.Giroud atsidūrė greta kitų trijų ekipos vartų sargų.

Maža to, sirgaliai gavo galimybę įsigyti specialius O.Giroud vartininko marškinėlius – žalią aprangos detalę pažymėtą 9-uoju numeriu.

Žaismingai į situaciją pažvelgė ir pats prancūzas. „Už tave, magiškasis Mike'ai. Nuo stabdytojo Giroud“, – į savo komandos vartininką socialinių tinklų įrašuose kreipėsi prancūzas.

Netikėtu prancūzo pasirodymu mėgavosi ir apie futbolą rašantys puslapiai bei internautai.

Štai ESPN palygino O.Giroud atlaikytų smūgių procentą su elitiniais Europos vartų sargais.

O pajuokti siekiantis puslapis „Troll Football“ pažymėjo, kad O.Giroud šį mėnesį daugiau kartų išlaikė savo vartus sausus nei sezono pradžioje stringantis „Manchester United“ naujokas Andre Onana.

54 įvarčius Prancūzijos rinktinėje įmušęs O.Giroud Milane rungtyniauja nuo 2021 metų. Anksčiau jis gynė tokių klubų kaip Londono „Arsenal“ ir Londono „Chelsea“ garbę.

Šį sezoną „Serie A“ pirmenybėse jis yra pelnęs 4 įvarčius ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, o „AC Milan“ su 21 tašku per aštuonis susitikimus yra pirmoje pozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius