Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiaiškinime dėl farsu vykusio mačo „Koralas“ moja sulaikyto V.Usovo korta

Lietuvos futbolo federacija (LFF) įdėmiai stebi Pirmoje lygoje rungtyniaujančio Klaipėdos „Koralo“ klubo situaciją, susiklosčiusią dėl ypatingų aplinkybių ir siekia padėti komandai tęsti Pirmos lygos sezoną. Rašoma trečiadienį išplatintame LFF pranešime.
Viktoras Usovas
Viktoras Usovas / Neptūno klubo feisbuko nuotr.

LFF kol kas negavo informacijos nei prieš rungtynes, nei po rungtynių iš UEFA ir lažybų stebėsenos sistemos „Sportradar“, kad gegužės 22 dieną vykusių ir rezultatu 0:12 pasibaigusių „Koralo“ ir „Kupiškio“ rungtynių eigai nesąžiningo pasipelnymo tikslais galėjo būti daroma įtaka.

„Koralo“ atstovai informavo, kad klubo dokumentai yra likę pas vieną iš buvusių klubo atstovų Viktorą Usovą, kurį yra sulaikę teisėsaugos pareigūnai. Anot „Koralo“ atstovų, jie negali naudotis klubo dokumentacija, tarp jų ir žaidėjų registracijos kortelėmis.

Susiklosčius tokioms nenumatytoms aplinkybėms, LFF visapusiškai padeda klubui, kad jis galėtų tęsti sezoną. LFF Varžybų ir licencijavimo departamentas skubos tvarka „Koralo“ žaidėjams suteikė teisę naudotis laikinomis registracijos kortelėmis prieš Pirmos lygos 8 turo rungtynes su Vilniaus „Vyčiu“ gegužės 18 dieną.

Gegužės 21 d. buvo skubiai sušaukta Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos valdyba dėl susidariusios situacijos „Koralo“ klube. Susirinkime dalyvavęs „Koralo“ vadovas Arvydas Kazlauskas pristatė klubo veiklos planą bei asmeniškai patikino, kad klubo veikla bus tęsiama.

A.Kazlauskui prisiėmus atsakomybę dėl tolesnės „Koralo“ klubo veiklos, Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos valdyba kreipėsi į LFF ir buvo nuspręsta padėti „Koralo“ komandai tęsti pirmenybes.

Artimiausios „Koralo“ rungtynės numatytos birželio 1 dieną svečiuose su „Pakruojo“ komanda.

Remiantis LFF Drausmės kodeksu, jeigu komanda du kartus iš eilės neatvyksta į rungtynes, ji gali būti pašalinta iš pirmenybių. Jeigu „Koralas“ nesužais 50 proc. sezono rungtynių, pagal LFF varžybų nuostatus, visi šios komandos rezultatai bus anuliuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius