-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos „Premier“ lygoje – lengva „Man City“ pergalė ir dramatiškos „Everton“ lygiosios

Anglijos „Premier“ lygos keturioliktojo turo varžybose nesunkią pergalę pasiekė „Manchester City“ futbolininkai. Be kelių pagrindinių žaidėjų rungtyniavę Manuelio Pellegrini auklėtiniai 3:1 įveikė „Southampton“ ekipą.
„Man City“ futbolininkai
„Man City“ futbolininkai / „Scanpix“ nuotr.

Aktyviai rungtynes pradėję „miestiečiai“ pirmąjį įvartį pelnė jau 9-ą rungtynių minutę. Po it ant lėkštutės pateikto Raheemo Sterlingo perdavimo į vartus kamuolį nukreipė puikią formą demonstruojantis Kevinas de Bruyne.

Antrasis įvartis į „Southampton“ ekipos vartus krito 21-ą minutę. Šįkart „Man City“ gretose rezultatyviu perdavimu pasižymėjo Kevinas de Bruyne, o įvartį po puikaus smūgio iš maždaug 25 metrų pelnė komandos naujokas Fabianas Delphas.

Antrajame kėlinyje susiklostė visai kitoks scenarijus. Tarsi iš letargo miego pabudę „Southampton“ futbolininkai pradėjo rodyti atsigavimo ženklus ir savo pirmąjį įvartį pelnė jau 50-ą minutę. Tąkart pasižymėjo Shane'as Longas.

„Man City“ reikalai, atrodė, galutinai susikomplikavo, kai neseniai po traumos sugrįžęs Sergio Aguero susižeidė ir vėl. Pagrindinį „miestiečių“ puolėją 64-ą minutę pakeitė Wilfriedas Bony.

Vis dėlto M.Pellegrini auklėtiniai netruko atsigauti. Įpusėjus antrajam kėliniui visus formalumus sutvarkė Aleksandras Kolarovas. Po antrojo rezultatyvaus Kevino de Bruyne perdavimo paskutinį rungtynių įvartį serbas pelnė 70-ą minutę.

Pergalę pasiekę „miestiečiai“ bent trumpam pakilo į turnyrinės lentelės viršų, o penkioliktame Anglijos „Premier“ lygos ture susigrums su „Stoke City“ komanda.

Panašiai rungtynės susiklostė ir Liverpulio „Everton“ bei „Bournemouth“ dvikovoje. 

Pirmajame kėlinyje įvarčius mušę Ramiro Funes Mori ir Romelu Lukaku „Everton“ ekipą pirmajame kėlinyje į priekį išvedė 2:0.

Antroje rungtynių dalyje viskas apsivertė aukštyn kojomis ir pranašesni atrodė „Bournemouth“ futbolininkai. Rungtynių pabaigoje du įvarčius pelnę Adamas Smithas ir Junioras Stanislas išlygino rezultatą.

Tačiau tai dar nebuvo viskas. Per pridėtą rungtynių laiką „Everton“ ekipą į priekį darkart išvedė R.Barkley. 

Vis dėlto „Bournemouth“ futbolininkai taip pat nebuvo linkę pasiduoti. Per 6-ą teisėjo pridėtą minutę antrą savo įvartį pelnė ir nuo devintojo pralaimėjimo šiame sezone savo komandą išgelbėjo J.Stanislas.

Pergalę iš nasrų „Everton“ klubui išplėšę „Bournemouth“ futbolininkai kitame ture kovos su čempionato pradžioje nukraujavusia „Chelsea“ komanda.

Kiti rezultatai:

„Aston Villa“ – „Watford“  2:3

17' [0:1] O.Ighalo
41’ [1:1] M.Richardsas
69’ [1:2] A.Huttonas (į savo vartus)
85’ [1:3] T.Deeney
89’ [2:3] J.Ayew


„Crystal Palace“ – „Newcastle United“ 5:1

10’ [0:1] P.Cisse
14’ [1:1] J.McArthuras
17’ [2:1] Y.Bolasie
41' [3:1] W.Zaha
47’ [4:1] Y.Bolasie
90’ [5:1] J.McArthuras


„Sunderland“ – „Stoke City“ 2:0

82’ [1:0] Patrickas van Aanholtas
84' [2:0] D.Watmore'as

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius