Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos rinktinės strategas pasirinko žaidėjus, kurie kovos su Lietuva

Anglijos futbolo rinktinės treneris Garethas Southgate'as pristatė 26 žaidėjus, kuriuos pakvietė ruoštis pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Slovėnija ir Lietuva kitą savaitę.
Garethas Southgate'as paskelbė Anglijos rinktinės sudėtį.
Garethas Southgate'as paskelbė Anglijos rinktinės sudėtį. / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

F grupėms lyderiams Anglijos futbolininkams trūksta tik dviejų taškų, kad užsitikrintų tiesioginį bilietą į 2018 metų pasaulio pirmenybes Rusijoje.

Jau spalio 5 dieną per mačą Londone su Slovėnija anglai turės progą užsitikrinti pirmąją vietą grupėje.

Tokiu atveju paskutinis grupės mačas spalio 8 dieną su Lietuvos rinktine taškų prasme nieko nebelems.

Tačiau kol darbai nepadaryti, G.Southgate'as kviečia dvikovoms su slovėnais ir lietuviais ruoštis geriausius žaidėjus.

Tarp jų ir „Tottenham Hotspur“ puolėją Harry Kane'ą, kuris pastaruoju metu štampuoja “hat trick'us” įvairiose varžybose, o iš viso per 2017 metus yra pelnęs 34 įvarčius per 30 klubo rungtynių. Per pastaruosius septynis mačus klube ir rinktinėje 24 metų puolėjas įmušė 11 įvarčių.

„Scanpix“/AP nuotr./Harry Kane'as
„Scanpix“/AP nuotr./Harry Kane'as

“Gera, kad galime kalbėti apie G.Kane'ą ir jį matyti tokioje kompanijoje su Lioneliu Messi ir Cristiano Ronaldo, – sakė G.Southgate'as. – Jis kitoks žaidėjas. Jis yra tikrasis puolėjas, o jie krašto puolėjai.

Aš nepažįstu žaidėjo, kuris galėtų geriau pabaigti atakas šiai dienai

Aš nepažįstu žaidėjo, kuris galėtų geriau pabaigti atakas šiai dienai. Jis labai alkanas ir nori būti geriausias žaidėjas pasaulyje. Kai kuriems tai neturi nieko bendra su jų gyvenimo būdu, bet jam viskas yra svarbu. Ir treneris nori žaidėjo, kuris nori būti geriausias.”

G.Southgate'as į sudėtį įtraukė ir kitą „Tottenham Hotspur“ atakų žvaigždę Dele Alli, nors dėl jo dalyvavimo rungtynėse dar lieka klaustukas – FIFA gali nubausti už tai, kad šis per praėjusias pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Slovakija parodė vidurinio piršto gestą teisėjui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dele Alli
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dele Alli

“Seni žmonės daro klaidas, o jauni – tuo labiau. Tikiuosi, kad tai nepasikartos,” – komentavo G.Southgate'as, pridūręs, jog kol kas iš futbolą valdančios organizacijos nėra žinių dėl D.Alli bausmės, todėl jis ir buvo įtrauktas į sudėtį.

Anglijos rinktinė bus be Jameso Vardy – “Leicester City” puolėjas praleis rungtynes dėl sveikatos problemų.

Nathanielis Chalobahas, Danny Welbeckas ir Tomas Heatonas taip pat negalės žaisti dėl traumų.

Tarp netikėtų G.Southgate'o pasirinkimų išskiriamas Fabianas Delphas. “Manchester City” saugas pastaraisiais metais rungtyniavo labai mažai ir klube, o rinktinėje pastarąjį kartą žaidė prieš dvejus metus.

Anglijos rinktinės sudėtis:

Vartininkai Joe Hartas (“West Ham United”), Fraseras Forsteris (“Southampton”), Jackas Butlandas (“Stoke City”), Jordanas Pickfordas (“Everton”);

Gynėjai: Ryanas Bertrandas (“Southampton”), Aaronas Cresswellas (“West Ham United”), Gary Cahillas (Londono “Chelsea”), Philas Jonesas (“Manchester United”), Harry Maguire'as (“Leicester City”), Johnas Stonesas (“Manchester City”), Michaelas Keane'as (“Everton”), Chrisas Smallingas (“Manchester United”), Kyle'as Walkeris (“Manchester City”), Kieranas Trippieras (“Tottenham Hotspur”);

Saugai: Ericas Dieras (“Tottenham Hotspur”), Fabianas Delphas (“Manchester City”), Jake'as Livermore'as (“West Bromwich Albion”), Jordanas Hendersonas (“Liverpool”), Raheemas Sterlingas (“Manchester City”), Alexas Oxlade-Chamberlainas (“Liverpool”), Jesse'as Lingardas (“Manchester United”), Dele'as Alli (“Tottenham Hotspur”);

Puolėjai: Marcusas Rashfordas (“Manchester United”), Harry Kane'as (“Tottenham Hotspur”), Jermainas Defoe (“Bournemouth”), Danielis Sturridge'as (“Liverpool”).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius