Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antrą kartą šį sezoną Europos futbolo karaliumi tapęs Cristiano Ronaldo: „Niekas mumis netikėjo“

Vienas geriausių visų laikų planetos futbolininkų Cristiano Ronaldo 2016-uosius prisimins kaip savo karjeros viršūnę. Šiais metais jo vedamas Madrido „Real“ tapo Čempionų lygos laimėtoju, o sekmadienį Paryžiuje puolėjas pagaliau laimėjo ir pirmąjį titulą su nacionaline rinktine.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žvaigždės finalą „Stade de France“ stadione aptemdė 8-ąją minutę patirta kelio trauma, tačiau po Europos čempionato lemiamos dvikovos kapitonas gyrė savo komandos draugus, kurie nepalūžo ir kantriai laukė savojo šanso.

„Manau, jog Portugalija nusipelnė šios pergalės po daugybės metų nusivylimų. Niekas mumis netikėjo, bet štai mes – naujieji Europos futbolo karaliai“, – po mačo džiaugėsi Cristiano Ronaldo.

Sekmadienio vakarą puolėjas išgyveno tikrą dramą. Tiek ašarų jo veide turbūt nebuvo nuo 2004-ųjų metų Europos čempionato finalo, kai portugalai namuose sensacingai nusileido Graikijai.

„Laimėjau viską klubiniame futbole, tačiau neturėjau nė vieno titulo su nacionaline komanda. Džiaugiuosi, kad pagaliau man ir mano komandai pavyko“, – teigė portugalas.

VIDEO: Portugalai futbolininkų triumfą šventė griausmingai

Kapitonas tvirtino, jog buvo įsitikinęs, kad „Lille“ klubo puolėjas Ederas vis dėlto sugebės pelnyti pergalingą įvartį.

„Esu futbole labai seniai, todėl daug ką jaučiu. Jaučiau, kad jis bus tas žmogus, kuris įmuš“, – apie po keitimo aikštėje pasirodžiusį komandos draugą, kalbėjo C.Ronaldo.

„Real“ žvaigždė neslėpė, kad tai yra viena laimingiausių akimirkų jo karjeroje, nors finalas ir nesusiklostė taip, kaip jis norėtų.

„Tai nebuvo toks finalas, kokio aš norėjau, tačiau esu nepaprastai laimingas. Be proto norėjau žaisti, tačiau kelis tino ir skausmas buvo pernelyg didelis. Visgi tai yra viena laimingiausių akimirkų mano gyvenime, manau, kad kaip ir daugumai portugalų“, – kalbėjo portugalas.

Komandos gydytojai diagnozavo, kad C.Ronaldo patempė kairiojo kelio šoninius raiščius. Šią traumą puolėjas gydysis apie mėnesį ir greičiausiai nedalyvaus rugpjūčio 9 dieną vyksiančiame mače dėl Europos Supertaurės, kuriame Madrido „Real“ kovos su „Sevilla“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius