Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Arsenal“ gėda: A.Wengeras kaltina teisėją, anglai reikalauja trenerio galvos

Antradienį Miuncheno „Bayern“ Čempionų lygoje užbaigė „Arsenal“ agoniją. Vokiečiai bendru rezultatu 10:2 išmetė Londono klubą iš turnyro. Po rungtynių treneris Arsene'as Wengeras skundėsi prastu teisėjavimu, tačiau antraštės Anglijos žiniasklaidoje kaltino strategą.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Scanpix“ nuotr.

„Gėda“, „Naujos Arsene'o žemumos“, „Arsene'ą lauk“ – tokios antraštės trečiadienio rytą puošia Anglijos dienraščių pirmuosius puslapius.

Pats prancūzas po antro sutriuškinimo 1:5 kaltino rungtynių teisėją ir gyrė savo „drąsius“ vyrus.

Kai „Arsenal“ pirmavo 1:0, teisėjas Anastasios Sidiropoulos neskyrė 11 metrų baudinio. Vėliau iš aikštės buvo išvarytas Laurentas Koscielny, o Robertas Lewandowskis baudiniu išlygino rezultatą.

„Baudinys ir raudona kortelė yra visiškai nepatenkinama ir skandalinga. Tai labai neatsakinga iš teisėjo pusės. Mane tai labai supykdė ir nuvylė“, – po rungtynių nepasitenkinimą reiškė A.Wengeras.

Londono klubas Čempionų lygoje pasiekė naują Anglijos ekipos antirekordą – nė viena anglų ekipa nebuvo taip beviltiškai pralaimėjusi - 2:10 skaičiuojant bendrą abiejų mačų rezultatą.

Nepaisant to, A.Wengeras rado už ką pagirti komandą: „Rezultatas neatspindėjo mūsų drąsos. Sunku paaiškinti, kas atsitiko. Visgi turiu pasakyti, kad mano komanda labai stengėsi ir šiandien žaidė labai gerai.“

„Arsenal“ trenerio nuomone, pirmajame kėlinyje svečiai tikrai neleistinai stabdė Theo Walcottą ir tai turėjo būti 11 metrų verta pražanga. O kai buvo užfiksuota L.Koscielny pražanga, anot prancūzo, R.Lewandowskis buvo nuošalėje.

Iš pradžių teisėjas L.Koscielny paskyrė geltoną kortelę, bet, pasitaręs su šoniniu teisėju, pakeitė ją į raudoną. A.Wengeras nesuprato šio sprendimo: „Tai nerimta. Tai nepateisinamas požiūris į tokias rimtas rungtynes. Man gaila sirgalių, kurie sumokėjo didelius pinigus ir pamatė tai.“

Prieš rungtynes sirgaliai į stadioną paleido daug tualetinio popieriaus. Tai buvo jų protestas prieš komandos trenerį, kurio atsistatydinimo jie laukia. Pats A.Wengeras šio protesto nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius