Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arsenal“ savininkas: „Arsene’as Wengeras turi pripažinti klydęs ir stiprinti ekipą“

Antras didžiausias Londono „Arsenal“ futbolo klubo akcininkas Ališeras Usmanovas mano, kad komandos vyriausiasis treneris Arsene’as Wengeras turėtų pripažinti padaręs klaidų ir žiemą užsiimtų ekipos stiprinimu.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Scanpix“ nuotr.

Strategas iš Prancūzijos susilaukė kritikos dėl savo trasnferų politikos. Vasarą Londono klubui nepavyko sustiprinti gynybos, o būtent ji šiame sezone smarkiai šlubuoja.

65-erių A.Wengeras jau anksčiau minėjo, kad žiemą stiprins šią grandį, tačiau, pasak A.Usmanovo, to negana siekiant varžytis su stipriausiomis Europos komandomis.

„Kalbėsiu atvirai, turime sustiprinti klubą visose pozicijose, kad konkuruotume su kitomis ekipomis tiek Anglijoje, tiek Europoje.“

„Kalbėsiu atvirai, turime sustiprinti klubą visose pozicijose, kad konkuruotume su kitomis ekipomis tiek Anglijoje, tiek Europoje.“

„Arsenal“ startas 2014-2015 metų sezone kol kas nepateisina komandos vadovų ir sirgalių lūkesčių. Ekipa šalies čempionate po 12 turų turi net 11 taškų mažiau, nei turėjo praėjusiame sezone. Nepaisant to, A.Usmanovas teigia neturintis daug įtakos sprendžiant trenerio ateities klube klausimą.

„Situacija ekipoje paini. Aš turiu daugiau nei 30 procentų „Arsenal“ akcijų, bet nieko pakeisti negaliu. Tai kiek neįprasta situacija. Tačiau aš pasitikiu klubo prezidento sprendimais.

Arsene’as Wengeras yra vienas geriausių trenerių Europoje, tačiau net ir jam reikia išmokti pripažinti suklydus, o iš patirties galiu pasakyti, kad su amžiumi tai padaryti darosi vis sunkiau. Manau, kad treneris turėtų būti lyderiu ir skiepyti šią savybę žaidėjams. Tai yra jo pareiga, o aš jam linkiu sėkmės tai įgyvendinant“, – užbaigė 61-erių uzbekų kilmės rusas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius