Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Atletico“ fiasko atgarsiai: įtūžusių sirgalių dainos ir D.Simeone neviltis

„Nenusipelnėte šių marškinėlių“, – skandavo įtūžę Madrido „Atletico“ sirgaliai Porto stadione po skaudaus pralaimėjimo 1:2. Tokia nesėkmė Diego Simeone auklėtinius paliko paskutinius Čempionų lygos grupėje, tad net ir Europos lygoje negalės „Atletico“ atsigriebti.

Grupėje su „Porto“, „Brugge“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ madridiečiai sukrapštė tik 5 taškus, įmušė 5 įvarčius, o praleido 9. Ir liko paskutiniai.

„Tai, ką matote aikštėje, tą matome ir mes. Varžovai buvo geresni, užsiėmė geresnes pozicijas, išnaudojo šansus, buvo agresyvūs. Turime pagerinti žaidimą ir žiūrėti realybei į akis. Tokia skaudi ji yra šiemet, tokia buvo ir pernai.

Turime rasti kur patobulėti, nes mūsų skaičiai yra prasti. Užbaigėme pasirodymą ten, kur ir turėjome jį užbaigti. Dabar teks susidurti su Ispanijos čempionato ir taurės realybėmis“, – dėstė po paskutinių rungtynių D.Simeone.

Pasak trenerio, dabar svarbiausia – nesugriūti, išlikti kartu visai komandai.

„Neabejoju, kad visi esame tame pačiame kelyje. Mes pykstamės, taip, tai nutinka visur, tačiau tai normalu“, – sakė D.Simeone.

„Į tokias situacijas mes reaguojame darbu, liekame ramūs, – tęsė strategas. – Reikia analizuoti situacijas, kurios nutiko Čempionų lygoje, kurios kartojosi kiekvieneriose rungtynėse.“

Ispanijos spaudoje negailima itin karčių žodžių „Atletico“ komandai.

Madrido komandos filosofija dažnai yra vadinama „Cholismo“, mat „Cholo“ – tai D.Simeone pravardė.

Per 10 metų jis sugebėjo atnešti 8 titulus į „Atletico“ muziejų ir tai yra rezultatas, kurio niekad nepasiekė joks kitas šio klubo treneris.

„Realybė yra tokia, kad Simeone keliauja per vieną sunkiausių periodų šiame poste. Visų pirma, jų grupėje nebuvo nė vienos komandos, kuri gali būti vadinama kandidate laimėti šių metų Čempionų lygą. Tuomet komanda net negauna savo šanso Europos lygoje“, – dėstoma „Mundo Deportivo“.

„Dabar antausis buvo labai stiprus, nuotaikos yra tragiškos, optimizmo lygis yra žemiausias įmanomas, tačiau Cholismo jau žino, ką reiškia kovoti tokiame lauke. Tik pamatysime, ar komanda prisikels ir šįkart“, – užbaigia ispanai.

Kuomet sirgaliai šaukė iš nepasitenkinimo ir dainavo ne pačias mieliausias dainas, visi „Atletico“ futbolininkai išėjo iš aikštės „Porto“ stadione. Visi, išskyrus vieną. Saulis dar penkias minutes tiesiog stovėjo vienas, žiūrėjo į sirgalius ir susėmė visą šių nepasitenkinimą.

Likusi be tarptautinių kovų „Atletico“ ekipa visą dėmesį sutelkti galės Ispanijos čempionatui. Bet ir ten situacija prasta – trečia vieta ir jau devynių taškų atsilikimas nuo lyderio Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius