Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barca“ įteikė sutartis keturiems žaidėjams: bendra išpirkų suma – virš pusantro milijardo

„Barcelona“ paskelbė, jog pratęsė sutartis iš karto su keturiais savo futbolininkais – Marcu-Andre ter Stegenu, Gerardu Pique, Clementu Lenglet ir Frenkie de Jongu.
Gerardas Pique ir Frenkie de Jongas
Gerardas Pique ir Frenkie de Jongas / „Scanpix“ nuotr.

Su nuo 2008 m. katalonų klubui atstovaujančiu veteranu G.Pique sudaryta sutartis, galiosianti iki 2024 metų, su nuo 2014 m. „Barcos“ vartus ginančiu 28-erių vartininku M.-A.Ter Stegenu katalonai susiejo ateitį iki 2025 metų, o atitinkamai 23-ejų ir 25-erių F.De Jongas ir C.Lenglet Barselonoje žais iki 2026 metų.

Praeityje jau skaudžiai pasimokę po to, kai Neymaras paliko klubą už kontrakte numatytą 222 mln. eurų išpirką, katalonai eilinį sykį naujose sutartyse įrašė „kosmines“ išpirkų sumas.

G.Pique ir M.-A.Ter Stegenas klubą galės palikti tik už 500 mln. eurų sumą, F.De Jongas galės išvykti kitai komandai paklojus 400 mln., o C.Lenglet su „Barca“ atsisveikintų už 300 mln. sumą.

Tai reiškia, jog bendra šių keturių futbolininkų išpirkos suma siekia net 1,7 mlrd. eurų.

Palyginimui, komandos vedlio Lionelio Messi kontrakte įrašyta suma, už kurią jis galėtų palikti Kataloniją, siekia net 700 mln. Būtent tai praėjusią vasarą argentiniečiui sutrukdė palikti komandą, kai jis išreiškė tokį norą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius