Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Titulą užsitikrinusiai „Barcelona“ teko sprukti nuo įsiutusių aistruolių

Ispanijos futbolo čempionate „Barcelona“ sekmadienio vakarą miesto derbyje varžovų aikštėje 4:2 (3:0) nugalėjo „Espanyol“ ir 27 kartą užsitikrino šalies čempionės titulą.
„Barcelona“.
„Barcelona“. / AFP nuotr.

Rungtynių laimėtojo ir oficialaus titulo užsitikrinimo klausimas iš esmės buvo išspręstas dar pirmajame kėlinyje, kuriame 2 kartus pasižymėjo Robertas Lewandowskis (11 ir 40 min.) ir kartą – Alejandro Balde (20). 53 min. „Barcelona“ pranašumą ketvirtuoju įvarčiu įtvirtino Julesas Kounde.

„Espanyol“ sugebėjo atsakyti Javi Puado ir Joselu įvarčiais, tačiau jie jau nieko nepakeitė.

Po rungtynių „Barcelona“ žaidėjai užtruko švęsdami titulą savo principinių varžovų aikštėje, o tai nepatiko „Espanyol“ chuliganams. Šių didelė grupė įsiveržė į aikštę ir privertė čempionus skubiai pasitraukti iš aikštės.

Po 34 turų „Barcelona“ surinktų taškų skaičius išaugo iki 85 ir ji tapo net teoriškai nebepavejama antrąją vietą užimančiam Madrido „Real“ (71).

Trečias žengia Madrido „Atletico“ (69), sekmadienį išvykoje gėdingai pralaimėjęs paskutinę vietą užimančiai ir galimybių išlikti lygoje nebeturinčiai „Elche“ 0:1.

Per kitas rungtynes „Sevilla“ išvykoje 3:0 sutriuškino „Valladolid“ futbolininkus, o „Valencia“ taip pat varžovų stadione 2:1 palaužė Vigo „Celta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius